Teade

Collapse
No announcement yet.

Bassikate õigsus

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

No ja selle teemaga tahaksi teada millised need nn KVALITEETSED bassiakad on.P

Comment

Kallid :P

Comment

Siin juba öeldi: Visaton. Saadavus on hea ja sobilik erineva paksusega rahakotile.

Comment

Alpine pidi ka hea kraam olema,või mis?

Comment

Originally posted by ressu@Jan 1 2006, 01:18
            iga kell parem kui pyle
            TeamRMS

Comment

Originally posted by ressu@Jan 1 2006, 01:18
              Jah, muidugi Alpine on hea ja maksab vaga hasti !
              Tallinn tel. 5801 3362

Comment

POLK'i elemendid on väga kvaliteetsed... Eestis vist ainult tellimise peale saab neid !

http://www.polkaudio.com/caraudio/products/subs/

Comment

Infinity, Oris, RF Fosgate, JBL, Signat, SPL dynamiks, Seas, jms.
                  Korralikud asjad on ikkagi enamus tuntud margid, ei saa ju firma endale lubada, et toode kohe lagunema hakkab. Halb maine produktide kohalt pole ärile kasulik, kui just ei müü 269.- eest elemendi.
                  S A C
                  Siberian Audio Concept

Comment

Originally posted by -8o-@Dec 30 2005, 22:36
                    Seda vist kõik teavad, aga mainin ikka ära, et sellise firma toodng nagu King Audio syttib selle võimsuse juures, mis talle peale märgitud on(vabas õhus vähemasti).
                    Nujah... testime ikka woofreid vabas õhus lambist jne :angry: ja siis tullakse garantiid nõudma, et näe miskit andis otsad... KASTI KÕLAR KÄIB KASTI!
                    KA woofrid just väärt suurt ei ole jah (hind ka samas ju vastav) kuid just see jäi silma, et vabas õhus jne.
                    Samas KA võim on igati töökindel ja OK asi ning nr on vaata et väiksemadki antud kui tegelt asi suudab.

Comment

"Kogemust on olnud ka yhe kenwoodi 10" woofriga(vist mingi 400W), mis ka pika kuulamise järel otsad andis ja võimuks oli vaid Odyssei01(sillas)."

Selles see probla ongi et odüssei sillas. Kõvema võimuga ei oleks läbi läinud. Võid uurida, miks.

Aga valjukas töötab koos kastiga ning võimsusnumber sõltub samuti kastist. Ning "ärategemisega" on selline lugu et odav rämps (igasugused KAd ja Sid) on tehtud üüratu bassiresonantsmuhuga ja tundubki et oh mis tore ja kõva asi.

Comment

Originally posted by ressu@Dec 29 2005, 11:05
                        Mida oskate PYLE audio kohta öelda?Kvaliteetne? wattid vastavad ka ikka? et 500w annab 500w välja ka?
                        Arvestades valjuhääldi kasutegurit, siis peaks kusagil 5W ikka välja tulema; ülejäänud muutub soojuseks
                        The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
                        Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
                        Projektide pildid
                        Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
                        http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm

Comment

Üldiselt mina olen arvestanud seda maagilist hinna-võimsusesuhet sedapsi:
                          1w=umbkaudu 10krooni.
                          nii on üsna usutav, et mis peal see ka vastab tõele. seda siis laiatarbe elementide puhul. pugedes hi-fi ja hi-end teemadesse võib selle valemi julgelt paberile kirjutada ja põlema panna. seal ei käi võistlus mitte sildile kirjutatud wattides vaid hoopis tundlikkuse ja põhiliselt moonutuste vallas.

Comment

Originally posted by saajatz@Jan 10 2006, 15:44
                            Üldiselt mina olen arvestanud seda maagilist hinna-võimsusesuhet sedapsi:
                            1w=umbkaudu 10krooni.
                            nii on üsna usutav, et mis peal see ka vastab tõele. seda siis laiatarbe elementide puhul. pugedes hi-fi ja hi-end teemadesse võib selle valemi julgelt paberile kirjutada ja põlema panna. seal ei käi võistlus mitte sildile kirjutatud wattides vaid hoopis tundlikkuse ja põhiliselt moonutuste vallas.
                            Defineeri laiatarbe element.
                            Olgu siis sinu 1w=10.- see oleks pigem home made transvõimu hinna suhe, aga elementidel...
                            Starsound ssw-3800 Tehas: 300w RMS ja 790.- , seega siis hoopis 79 vatti?
                            Audes 75w104 Tehas: 130w RMS ja hind ka sinna 700.- ringi, seega hoopis 70 vatti
                            Ja võiks jätkata igavesti, see väide ei vasta tõele, ajad kärbseid teistele pähe.
                            S A C
                            Siberian Audio Concept

Comment

ma arvan et see sõltub firma usaldusest nt ma arvan et alpine ega gas ei keera ostjatele käkki

Comment

Originally posted by sandman@Feb 4 2006, 10:24
                                ma arvan et see sõltub firma usaldusest nt ma arvan et alpine ega gas ei keera ostjatele käkki
                                B-) Alpinega sinasõbrad?
                                Neile on kindlasti prioriteediks sinu rahulolu, mitte suur kasum ja läbimüük.... :lol:
                                S A C
                                Siberian Audio Concept

Comment

Working...
                                X