Teade

Collapse
No announcement yet.

Dilemma

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Dilemma

Probleem järgmine- ei suuda otsustada millist kasti ehitada
    Elemendid on 2x GAS Silver Metal 12
    FS 26 Hz
    Qms 5,0732
    Qes 0,4362
    Qts 0,4017
    Vas 92 l
    SPL 88 dB
    Max Power 500W
    Lugenud uurinud suht palju aga olen ikka nagu siga lõhkise küna ees!
    Bandpass Series Double-Tuned tundub minu jaoks ja andmete järgi optimaalseim lahendus (võib olla eksin). Autos ruumi jagub (Chevy Van).
    Kõva laks minu jaoks oluline pole tahaks lihtsalt Gas`idest võimalikult ilusa heli kätte saada! ( Gas`ide kohta siin foorumis nii halba kui head lugenud kyll nii et kommentaarid valiku kohta võiks ära jätta).
    Muu autosse plaanis RockfordFosgate võim P3001 kõlarid P162S ja P1694C
    Tänud ette!

Kinnine vast kõige kindlam valik kus ruumala pole kriitiline, ise sai proovitud kaasa antud joonise järgi bandpassi, aga heli oli kõike muud kui hea.
    Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

Kas kinnises kastis membraani lõhki ei tao?

Comment

vaevalt, membraan pole papist

Comment

eh...tihtipeale kõlarite membraanid justnimelt papist ongi! :P antud juhul küll rohkem plastikust ilmselt, aga see selleks.

kõige suurem oht elemendist lahti saada on justnimelt bandpass kastiga! kui ütled, et kõva laks oluline pole, siis unusta bandpass kast...see on kõva lasku jaoks :P tavaline kinnine või vented kast on sinu valikud. elemendi jaoks sobib andmete järgi nagu vented kast kõige paremini, kinnist kasti on jälle kõige lihtsam teha, võimalus mööda panna on pea olematu ja heli on iseenesest kõige täpsem!

Comment

Aega võttis mis võttis aga asja sai! Chevy`s ilus laks sees! Tänud Elukaz suunamisel!

Comment

Working...
            X