Teade

Collapse
No announcement yet.

woofer

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

selline se woofer ongi siis http://www.cartechnic.at/asp/e_info_....asp?ART=31711

Comment

kui nüüd meenutada, siis olen ma sellist kõlarit isegi kuskil näinud. uuri seda lehte, siin peaks ühel olema selle kõlariga tehtud projekt minu mäletamistmööda

Comment

need lehed ma olen kõik juba läbi vaatand. aga kas keegi võiks sellele kinnise kasti mõõdud anda. ja mis moodi tee liitrid mõõtudeks teete.

Comment

ja kas se on väga si*t element minumeelest hakkab ta juba hinna poolest star soundi ja bossmanni juurde tikkuma.aa üks asi veel tahn siis elementi tuppa panna tuba on umbes 17 ruutu ja kuulan hip hopi ja teisi bassi täis laule.

Comment

Originally posted by rihard@Jan 7 2006, 17:08
            ja kas se on väga si*t element minumeelest hakkab ta juba hinna poolest star soundi ja bossmanni juurde tikkuma.
            See oli hea lause :lol: Kas siis kui hind on madal, on automaatselt tegu s**a elemendiga :P

Tead sa mis on ruumala valem? (panen spikri igaksjuhuks ette :P )[pikkus x laius x kõrgus = ruumala]

Kinnise kasti soovituslikud suurused sõltuvalt elemendi läbimõõdust:

6.5" 10..15 liitrit
            6x9" 15 liitrit
            8" 15 liitrit
            10" 30 liitrit
            12" 60 liitrit
            15" 120 liitrit
            18" 170 liitrit

Tekst võetud siit

Comment

minumeelest jääb 15 liitrit nagu natuke väheks 8 " elemendile natuke raske on mõõte teha sobivaid

Comment

Originally posted by ripspeed+Jan 4 2006, 06:10--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (ripspeed @ Jan 4 2006, 06:10)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-jannozz50@Jan 4 2006, 00:50
                mida tähendab "enhanced subwoofer" `?
                enhanced - suurendatud, tõusnud

sellise vaste andis sõnastik :P [/b][/quote]
                kehv sõnastik sul.

enhanced - täiustatud, parendatud.

Comment

Working...
                X