Teade

Collapse
No announcement yet.

kui bassikas on ära vajund + kes parandaks mähist?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

kui bassikas on ära vajund + kes parandaks mähist?

mis siis teha, või kuidas parandada bassikat, kui see on ära vajund sissepoole ?

teine asi on see, et kes oleks see hea inimene tallinnast, kes teeks mingi raha eest mul 18" bassika korda, mis ei võta voolu sisse, arvatavasti mähis õhtal. ?

help (A)

Comment

alustuseks püsitita vast küsimus, et kas kuskil mähitakse valjukaid ümber. Kui ise just ei viitsi asjaga jamada, siis vaevalt, et keegi seda raha eest teeb.
      Mida tähendab "ei võta voolu sisse"?
      ja selle esimese valjuka kohta kirjelda ka täpsemalt, milles on viga, mis kuhu vajunud. Soovitavalt tee pilte ka. Niisuguse napisõnalise kommentaari peale ei oska vast keegi midagi tarka vastata.

Comment

Originally posted by digital@Jan 8 2006, 16:56
        alustuseks püsitita vast küsimus, et kas kuskil mähitakse valjukaid ümber. Kui ise just ei viitsi asjaga jamada, siis vaevalt, et keegi seda raha eest teeb.
        Mida tähendab "ei võta voolu sisse"?
        ja selle esimese valjuka kohta kirjelda ka täpsemalt, milles on viga, mis kuhu vajunud. Soovitavalt tee pilte ka. Niisuguse napisõnalise kommentaari peale ei oska vast keegi midagi tarka vastata.
        kas kuskil tallinnas oleks see hea inimene kes viitsiks raha eest mu 18" bassikale uue mähise teha ?

ära vajund on nii, et sissepoole on ära vajund 1-2mm. piltide pealt seda ei ole hästi näha. proffid teavad millest ma räägin.

ei võta voolu sisse on täpselt nii nagu sa seda loed. see kuidas sa sellest aru saad, on iseasi. kuid, noh ikka ma seletan lahti. ühendan valjuhääldile võimust tulevad juhtmed terminali külge ja ei tule sealt mitte mingit häält. täiesti vait on. seda ma mõtlesingi.

Comment

Juhtmed pole äkki seest lahti? Terminali ja kõlari vahelt.

Comment

äkki võimul midagi häda?
            no mida te jamate, kuulakem ikka tümmi.

Comment

sama hästi võivad olla vuntsid katki nii et asi ei pea mähises olema.
              TeamRMS

Comment

vuntsid korras, võim korras.

Comment

sissevajutatud tolmukupliga elemendi saad korda tolmuimejaga, väga effektiivne ja lihtne variant (kui ise imeda ei viitsi suuga... või ei jaksa//mahu)

Comment

Originally posted by saajatz@Jan 10 2006, 04:42
                    sissevajutatud tolmukupliga elemendi saad korda tolmuimejaga, väga effektiivne ja lihtne variant (kui ise imeda ei viitsi suuga... või ei jaksa//mahu)
                    ee...kui sa said aru et tolmukuppel on sisse vajutatud, siis said valesti aru btw, seda tolmukuplit ei tõmba tolmuimejaga välja

igaljuhul mõtlesin ma selle ära vajumise all seda, et terve membraan on allapoole vajunud.see sellest, et on elementi hoitud magneti peal.
                    kes sai aru mida ma mõtlesin?

Comment

mina sain kohe aru mis öelda tahad. mähis hoiab kõlarid n.ö. "keskel" paigal? minu arust mähis pole seotud sellega et kõlar ära vajunud.

Comment

Originally posted by traktorist@Jan 10 2006, 17:21
                        mina sain kohe aru mis öelda tahad. mähis hoiab kõlarid n.ö. "keskel" paigal? minu arust mähis pole seotud sellega et kõlar ära vajunud.
                        mähisel pole asjaga mitte mingit pistmist IMO. minumeelest on seal membraan ja tsentreerimisrõngas tihedalt seotud selle äravajumisega. pole kindel ka. help again ?

Comment

sain valesti aru. sul oli alguses kaks eri probleemi. mul oli ka üks kõlar ära vajunud. nüüd seda enam pole sest see kiilus kinni :huh:

Comment

Originally posted by traktorist@Jan 10 2006, 17:58
                            sain valesti aru. sul oli alguses kaks eri probleemi. mul oli ka üks kõlar ära vajunud. nüüd seda enam pole sest see kiilus kinni :huh:
                            mismoodi kiilus kinni ? :blink:

Comment

Kiilus=sulas?
                              Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

Working...
                              X