Teade

Collapse
No announcement yet.

kui bassikas on ära vajund + kes parandaks mähist?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

membraan enam ei liikunud ja see oli kenasti kinni mine või kangiga kallale. ei tea kuidas aga vist mähis. alguses ehmatasin ära et mis pull on membraan enam ei liigu. ei mäleta ka kas mingit häält ka pärast seda tegi, pole vist proovinud. element oli estonia bassikas (alumiiniumist)

Comment

Originally posted by traktorist@Jan 10 2006, 19:04
      membraan enam ei liikunud ja see oli kenasti kinni mine või kangiga kallale. ei tea kuidas aga vist mähis. alguses ehmatasin ära et mis pull on membraan enam ei liigu. ei mäleta ka kas mingit häält ka pärast seda tegi, pole vist proovinud. element oli estonia bassikas (alumiiniumist)
      mmm...sul oli siis lihtsalt ühele küljele vajunud, aga mul need bassikad on kõik lihtsalt allapoole vajunud, nii, et tsentrist väljas ei ole ja membraan ilusti liigub, kui mingit lugu kuulata ...

Comment

kui tsentrist ühele küljele vajunud, siis pane ta teist pidi sisse, siis hakkab teisele poole vajuma. Kui just midagi väga katki pole, et täitsa vabalt ta seal vajuks.

Comment

Läbipõlenud mähisega valjukaid olen remontinud, eriti bändidele(HQ Power ruulib täiega&#33.Kui abi ei leia, siis võta PSis ühendust...Alla vajunud membraaniga valjukate puhul tuleb paigutada nad teistpidi(nt. põrandale) ning asetada mingi raskus membraanile(jaotada ühtlaselt kogu ulatuses).Nädalaga on tagasi tõmmanud.Reeglina 1...2mm vajum ei ole probleemiks.
          The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
          Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
          Projektide pildid
          Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
          http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm

Comment

Originally posted by Cheopps@Jan 11 2006, 16:11
            Läbipõlenud mähisega valjukaid olen remontinud, eriti bändidele(HQ Power ruulib täiega&#33.Kui abi ei leia, siis võta PSis ühendust...Alla vajunud membraaniga valjukate puhul tuleb paigutada nad teistpidi(nt. põrandale) ning asetada mingi raskus membraanile(jaotada ühtlaselt kogu ulatuses).Nädalaga on tagasi tõmmanud.Reeglina 1...2mm vajum ei ole probleemiks.
            voeh aitäh. lõpuks jutt, mida mu silmad näha tahtsid

Comment

Working...
            X