Mis te arvate kui teeks 1000w bassikõlarile 35L kasti??? Kuidas mängiks??? Eelmisele 500W bassikale tegin 125L kasti?
Teade
Collapse
No announcement yet.
1000W Pioneeri bassikõlar
Collapse
X
-
4,7 on palju, piisaks 4,58kg.Siis ei pea hiljem pesema.The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
Projektide pildid
Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm
Comment
-
Kas päike paistab ? Miks taevas on sinine ? Kes ma olen ?
Ära üle pinguta küsimisega, haara parem härjal sarvist ja mine Vineeri ja Mööblikombinaadi poodi, see asub Pärnu mnt. viadukti juures, trammide lõpppeatuse lähedal. Algajal on lihtsam teha vineerist. Arvesta kusagil 400 krooni kulutamisega.
Comment
-
No Älf!
Sa ju tead mu nr...Võiksid nagu helistada ja kasvõi valjuka andmed anda,valjuka nime vms...
Ütleme nii, et foorumis ära pane hullu...
Ja su Titan ei olnud 500w...Ta oli siiski 250w, sest 90% foorumi rahvast ei arvesta MAX või PMPO võimsustega...
Enamus oleneb valjuka tundlikusest...
Et saada 3dB kõvemat heli on vaja lasta 2x rohkem võimsust valjukasse sisseMäll-mäll
Comment
-
Originally posted by Elukaz@Jan 20 2006, 02:02
Foorumi rahvas ei arvesta mingisugust võimsust kasti arvutuse juures.
Ja liiv ei sobi mitte kastiks vaid kasti sisse. Mitte külili keerata!
Comment
-
Originally posted by jannozz50+Jan 20 2006, 13:09--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (jannozz50 @ Jan 20 2006, 13:09)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-Elukaz@Jan 20 2006, 02:02
Foorumi rahvas ei arvesta mingisugust võimsust kasti arvutuse juures.
Ja liiv ei sobi mitte kastiks vaid kasti sisse. Mitte külili keerata!
sa oled täitsa õieti aru saanudaga noh ju siis Elukaz paned lihtsalt sisse :P :lol:
Comment
Comment