Teade

Collapse
No announcement yet.

Minu esimene lammas

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Minu esimene lammas

sain siis maha lõpuks oma esimese subwoofriga, elemendiks on teada tuntud audes
    http://www.noortehnik.ee/?id=2&keel=ee&toode=239 materjaliks 2,5cm paks liimpuit plaat
    KAsti mõõdud arvutas mulle väikse vaevatasu eest kasutaja basssoundman.ehitasin am seda umbes nädal aega, igapäev midagi. Kuulata ma teda veel saanud ei ole sest mul pole võimendit tema jaoks, on aint aiwa ressiver kuhu järgi seda vist otse lükata ei või!
    ok aitab mölast panen väheke pilte ka

selline oli siis vahepeal

valgustuse juhtmed on teibiga toru küljes (vähe sitt varjant vist aga noh...)

ja enamvähem valmis ta ongi (pealmisele plaadile tegin puidu pahtliga laus pahtelduse, suht mõnus jäi eks näeb mis sinna hiljem peale kannab)

pimedas ka väike pilt

ronisin kastile otsa :P

terminal kh, valgustuse lüliti on samuti sinna sisse monteeritud

üks ratekas veel

selline siis sai minu esimene lammas, riie tuleb hiljem peale homme lähen vaatan kangapoodi.

NB: suured tänud basssoundmanile kes aitas palju, ja vastas kõikidele küsimustele!
    Viljandis elan.

Ilus kast iseenesest. 0otan milline riidega on
    Kas sa panid valgusvärgi nii et kumaks toru alt alt, voi panid inverteri toru otsa (sisse)?

Valgus paistab väga ilusasti
    Loodan et ka hääl hea.
    Vaesel ajal on kärbes ka liha.

Comment

materjaliks 2,5cm paks liimpuit plaat-ja ostsid selle kuskohast? kui võimalik kodulehekülg

Comment

Kas torud liiga tagaseinas kinni pole? Kahtlased kõrvalhelid kui vol põhjas?
        Ma ei saa sellest aru, järelikult on see vale.

Comment

Originally posted by Elukaz@Feb 5 2006, 21:33
          Too vend pole ju kuulata saanud. Ma sain aru et tal pole millegagi kuulata.
          Vaesel ajal on kärbes ka liha.

Comment

1. valgustus on nii et toru pealt on puuriud auk ja lups diood sisse

2. Liimpuit tutvuste kaudu

3. ei oska torude kohta öelda enda arust kõik bassoundmani joonise järgi tehtud(kuulata pole jh veel saanud )
            Viljandis elan.

Comment

Originally posted by walwal@Feb 5 2006, 21:21
              materjaliks 2,5cm paks liimpuit plaat-ja ostsid selle kuskohast? kui võimalik kodulehekülg
              Vaata ehitusmaterjalide poodidesse. Paar päeva tagasi hakkas Kadaka Ehituse ABC poes silma. Paksust ei mäleta.
              21st Century Fox

Comment

Iseenesest vägagi kena projekt! Lugesin teksti aga ei leidnud filtri kohta juttu, kas filter on tulekul?

Comment

No kui ta hakkab kasutama eraldi võimendit, siis on mõtekas soetada ka aktiivfilter.Hind on praktiliselt sama ning hoiab võimsuse pealt kokku
                  The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
                  Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
                  Projektide pildid
                  Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
                  http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm

Comment

Originally posted by kass@Feb 5 2006, 21:53
                    Iseenesest vägagi kena projekt! Lugesin teksti aga ei leidnud filtri kohta juttu, kas filter on tulekul?
                    tänud. Filtriga on lood nii et finants seisukord ei ole just parim, aga oletame kui kuangi plaan filter panna siis kasti põhjas ei ole vist ruumi, kas külje peale võib panna? kruvidega või kuidagi
                    Viljandis elan.

Comment

Originally posted by olli+Feb 5 2006, 20:20--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (olli @ Feb 5 2006, 20:20)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-kass@Feb 5 2006, 21:53
                      Iseenesest vägagi kena projekt&#33; Lugesin teksti aga ei leidnud filtri kohta juttu, kas filter on tulekul?
                      tänud. Filtriga on lood nii et finants seisukord ei ole just parim, aga oletame kui kuangi plaan filter panna siis kasti põhjas ei ole vist ruumi, kas külje peale võib panna? kruvidega või kuidagi [/b][/quote]
                      ikka võib, aga siis pane mingi kumm,kondoom alla, et vibreerides hääli tegema ei hakkaks
                      võid ju ka lihtsalt mingisse kasti selle panna.

Comment

Originally posted by olli+Feb 5 2006, 22:20--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (olli @ Feb 5 2006, 22:20)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-kass@Feb 5 2006, 21:53
                        Iseenesest vägagi kena projekt&#33; Lugesin teksti aga ei leidnud filtri kohta juttu, kas filter on tulekul?
                        tänud. Filtriga on lood nii et finants seisukord ei ole just parim, aga oletame kui kuangi plaan filter panna siis kasti põhjas ei ole vist ruumi, kas külje peale võib panna? kruvidega või kuidagi [/b][/quote]
                        no kui panna eraldi võimendiga aiwa ressiivri sub outi kui selline asi on siis see peaks ju ise kõik kõrged ära lõikama ning pole vajadust eraldi filtri jaoks. Kui aga kasutada arvuti taga sisi on ka olemas arvutis võimalus lõikesagedust reguleerida, muidugi kui tegu on 5.1 heli toetava helikaardiga.
                        TeamRMS

Comment

oh sellist asja ma ootasingi, on küll sub out ja tyyp kes mulle ressiivri müüs ütles ka ,et saab sagedusi lõigata, eraldi võim peab aint subw-le olema&#33;
                          a ma ei tea vist kuidas see paika panemine käib :unsure:

edit:

Nyyd siis võimendi kohta küsimused, kas siisn foorumis leidb keegi kes paneks selle võimu kokku 900 eek eest, jupid on hinna sees loomulikult

http://www.oomipood.ee/index.php?t=k_ki&i=VELL_K8060

oodatud on ka igasugused muud soovitused mis võimu osta (maks hind 800)
                          Viljandis elan.

Comment

Originally posted by Elukaz@Feb 5 2006, 21:33
                            Mitte ainult kahtlased kõrvalhelid tekkivad vaid ka toru vale häälestus, kui toru lõpp liiga tagaseina vastus. Samuti mõjuvad mitte just positiivselt toru häälestusele valgusdioodide augud kui need õhukindlalt kinni pole pandud.

Comment

Originally posted by moi+Feb 6 2006, 20:08--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (moi @ Feb 6 2006, 20:08)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-Elukaz@Feb 5 2006, 21:33
                              Mitte ainult kahtlased kõrvalhelid tekkivad vaid ka toru vale häälestus, kui toru lõpp liiga tagaseina vastus. Samuti mõjuvad mitte just positiivselt toru häälestusele valgusdioodide augud kui need õhukindlalt kinni pole pandud. [/b][/quote]
                              olen kursis et ei mõju hästi need dioodid, aga silikoniga ona nad igaljuhul isoleeritud, nii et õhuavasid dioodide vahel ei ole. Eks siis kuulda ole kõik kõravlhelid ja muud helid kui ma võimendi saan
                              Viljandis elan.

Comment

Working...
                              X