Teade

Collapse
No announcement yet.

s-30

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

s-30

Vaata see mis on s-30 orig.kastis see mingi mähis ja see elektroonika.Tahaks väga teada saada mis asjandus see on?(tean, et see on loll küsimus sorry).

see on filter
    Tallinn tel. 5801 3362

Comment

A mis too annab?Mis too head teeb?

Comment

olen 95% kindel et se eraldab helisagedusi ... kui tahad madalat mütsu kuulata sis krutid midagi filtrist ja tulebki aint madal myts ... kuna 5% ei ole minust nii kindel sis parandage ...

minu esimene postitus, jee (kohatu kuid vajalik märkus)

Lisa: egas ma ka tea ... vaata kuskil siin foorumis just lugesin mida se filter teeb ... loe läbi EHITAN BASSIKAT ... seal kruttimisest juttu ei ole aga saab teada mida filter annab ...
        PIKK

Comment

Aga mida ma kruttima pean? Ma pole elektroonik ma olen sellel alal loll!

Comment

siis osta filter :P

Comment

Originally posted by panasonic@Feb 11 2006, 19:01
              A mis too annab?Mis too head teeb?
              Filter jagab kõlari poolt taasesitatava sagedusriba valjuhääldite vahel ära
              e. kõrged toonid sellesse väiksesse, bassid ja keskmised sagedused
              suurde elementi. ,,Kruttimiseks" on mõistlikum kasutada võimendi küljes
              leiduvaid tämbriregulaatoreid. Kõlari filtrite torkimine ilma mõõteseadmeteta lõppeb üldjuhul sellega, et taasesitatavas sagedusribas suureneb ebaühtlus,
              joon sellel S-30 esipaneelil leiduval graafikul ei vasta enam tõele. Helipildis
              nõrgenevad mõned komponendid, teised jällegi tugevnevad ülemääraselt.
              Mäletamist mööda seal S-30 eriti muud peale ülekoormusindikaatori rakendusläve reguleerida ei saanudki.
              Hoiatus - muudan oma postituse sisu kuni 30 minuti vältel pärast postitamist.

Comment

Working...
              X