Teade

Collapse
No announcement yet.

bass kabriosse

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    bass kabriosse

    Kas kellelgi on kogemusi woofri ehitusega kabrioett autosse? Probleem selles, et tagumise istme taga on ruum kuhu pakitakse katus ja selle all oleva pagasniku osa kõrgus on 17cm, sügavus 50cm.Sellest tagapool on üles ja alla normaalselt ruumi. Mõtlesin panna 10" ca300-400w elemendi bandbass kasti ja toru tuua läbi läbi tagaistme seljatoe. Ei tea kuidas selline asi kosta võiks?

    #2
    Asi jääb kõik kastitegija taha kuna bandpass kasti on suht raske teha, et päris niisama see ei käi. Cabriodega on see asi tiba raskem jah, et nii lihtne bassiheli "salongi" saada pole. Ise arvatavasti teeksin kasti siiski sellise mis sinna tagumise otsa peale istub ja suunaks tolle risti autoga siis, peaks ka nii ta suht OK mängima jääma (eeldab tiba pagasniku vaiksemaks tegemist pigimati jne asjandustega).

    Comment


      #3
      Seal nata infot http://www.zone.ee/basssoundman1/gas.php

      Comment


        #4
        ma ei saa aru mida sellel basssoundmani leheküljel siin asja on. mida siin ühist on?
        no mida te jamate, kuulakem ikka tümmi.

        Comment


          #5
          Edge ajas vist sega sõnad kabrio ja calibra.

          kodukandist on üks kodanik teinud oma kabriosse sellise süsteemi, et inverterkast pagassis(ei tea täpselt kus see tal on) ja inverterid on toodud tal juhiistmeni. pole küll olnud võimalust kuulata seda. <_< võibolla andis mõne idee juurde

          Comment


            #6
            jannozz50 .
            Kuidas see võimalik on, st. kust tal need inverterid pesitsevad siis?
            ja kas hääk kuidagi ära ei summu vms?.
            sorry for ot.

            Comment


              #7
              Originally posted by Robska@Mar 1 2006, 18:29
              jannozz50 .
              Kuidas see võimalik on, st. kust tal need inverterid pesitsevad siis?
              ja kas hääk kuidagi ära ei summu vms?.
              sorry for ot.
              tal tulevad need kastist välja ja siis tagaistme alt kusagilt. pagassi ma pole näinud, häält ma ei oska öelda - pole kuulnud.

              Comment


                #8
                Aitäh kirjutajatele kaasaelamise eest. Aga kahjuks see suurt ei aita mind. Kahe toru paigaldamiseks tagaistme kõrvale pean lõikuma kere konstruktsioone mis ei sobi mulle ja torude pikkus läheks 50cm kanti. Seda, et bandbass kõlari ehitamine on keeruline tean isegi. Ootasin, et võibolla on kellelgi kogemusi antud teemal või on nõus mingi tasu eest aitama. AutoAudio müügimeeste jutt on umbes selline: "Osta nii kallid tavalised valjukad, et ise uskuma jääd, et sul on hea tümakas ". Selline jutt mind ei rahulda ja eks ma proovi midagi ehitada.

                Comment


                  #9
                  mul on kabrios(peugeot 206 cc) 600W pioneeri kõll sees,kast on tehtud kallakuga,et katuse alla ära mahuks(st, et kui katust maha tahad võtta, ei peal kõlarit välja võtma),inverter on sdalongi poole, salongi poolt on kast madalam,kõlar ise asub pagasiruumis vasakul pool.
                  kui mingeid küsimusi,aitan meeleldi.

                  Comment


                    #10
                    Peugeot 206 on kõva katusega ja tema katus käib pagasniku luugi alla. Pehme katus volditakse kokku tagumise seljatoe taha. Seega pagasniku ruumijaotus erinev. Kõlar 600w. Aga kui suur on võimendi? Oskad ligikaudselt hinnata, Kui suurt võimsust su subbakas tarvitab allalastud katusega 100km/h sõites, et juhikohal normaalne tümps kuulda oleks. Arvestades sõidumüra fooni ja subbaka kaugust peaks see küllalt suur olema.

                    Comment


                      #11
                      võim on mul miskine 1500W(peale kirjutatud), reallselt annab välja mingi 4x 300W ehk siis 1200W(võim rahulikult veerandi peal).
                      bass peaks nagu väristama,mitte kuulda olema.
                      katus peal võtab igatahes silmad märjaks.
                      kuuldavat heli teevad ikka salongi kõlarid ju(2x esiustes,2x taga äärtes + 2x kõrged).

                      Comment


                        #12
                        See 1500 või 1200, ükskõik kumb neist, on maksimum võimsused ja nendega midagi peale hakata küll pole. Tähtis on pigem too reaalne RMS võimsus.
                        Võimu gain keeratakse peale või ei keerata üldse peale olenevalt maki RCA väljundi pingest.
                        Bassi peaks ka siiski kuulda olema mitte ei peaks ta väristama, ideaalis peaks ta olema kuulda oma mängitavas sagedusalas sama valjult kui kõik muud sagedused mida teised kõlarid autos mängivad, see tähendab seda, et subwoofer ei mängi kõigist muudest helidest üle mis tegelt suuremosa woofriga süsteemides seda teeb.

                        Comment


                          #13
                          Räägime ikka siinus võimsusest. Las need suured numbrid jäävad müügimeestele reklaamiks. Aga pole hullu. Olen tänulik igasuguste tähelepanekute ja numbrite eest. Küllap ma nendest aru saan. Ivar, kas see valjukas(600) on kahe mähisega ja võim ainult woofri jaoks?

                          Comment


                            #14
                            Ausalt öeldes ei tea kas on kahe mähisega ja võim on ainult woofri jaoks jah.

                            Comment


                              #15
                              Kas kellegil on kogemusi või andmeid mis juhtub asümeetrilise bandpass kõlari toru (reflex tube) poolse ruumi pikaks venitamise ja ahendamisega toru suunas (nagu labürint kõlaril) omadustega (kui ruumala on õige)? Kas keegi oskab kommenteerida Hertz ES250 andmeid tundlikuse osas mis kodulehel on 96dB/SPL võrrelduna JBL 10" GTO1002D andmetega või Punsh P38D2? Kas kellegil on kogemusi Peerless XXSL 10" (www.tymphany.com) elementidega või nõus neid arvutama? Olen nõus mõistlikud kulutused hüvitama kas sulas või ülekandega vastavalt kokkuleppele tel.nr 5019118. Võibolla on ka muid asju pakkuda, mida ma pole märganud?

                              Comment

                              Working...
                              X