Teade

Collapse
No announcement yet.

Suppaka ehitus

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Suppaka ehitus

Mul oleks plaan ehitada bassikõlar et seda ühendada arvutile järgi. Mida selleks vaja on ning palju maksma läheb(kast on vaja ka teha)?

element, kast, võim, filter.hind oleneb sellest kui võimast sa tahad

Comment

ei ole võimast vaja mingit 6,5 elementi. Kui kallilt võimu saaks ja siina juurde muu käiv . Võim võib kõige odavam olla. Soovitage midagi.

Comment

võimuks sobib y-101, filter kuskil 150.- ja siis natuke juhet, ehitusmaterjali hinda ei oska öelda

Comment

Kust saab seda võimu ja miilist subwoofrit soovitate.

Comment

vaata audiotehnika ostu/müügi foorumi alla,aga woffrit võiks keegi teine soovitada, kuna ma ei tea milline hea on :unsure:

Comment

Hoia silma peal, audio- ja videotehnika ärifoorumil, seal seda võimu vahel ikka liigub.

Elemendi poolest, siis Visaton T200. See küll 8", aga saad ju vaiksemalt ka kuulata, ei pea nii panema, et silme eest must :P

heh. alf pont jõudis ette.

Comment

Mida siis veel vaja ehituseks ja palju kõige odavamalt läbi saab?

Comment

kastimaterjal tuleb vast kerjata v varastada sest osta saab ehituspoodidest suurte plaatidena ... kõige parem on kui kuskil ligidal ehitus, läed õhta tuhnid prugis ringi v kui ei karda jalaga saada sis võib ka kysida ... :P saab ka ju kuskilt vana kappi lammutada ... kysida sõpradelt, vaadata keldris ringi
                  PIKK

Comment

no T200 maksab 379 eeki.
                    http://www.tevalo.ee/cgi-bin/web_sto...artnr=240-4720
                    ja y101 350 eeki.
                    http://www.tevalo.ee/foorum/index.php?showtopic=23435
                    + veel filter tolle hinda ma ei tea.
                    materjali saab vast ise ka kusagilt leida.
                    no mida te jamate, kuulakem ikka tümmi.

Comment

Aga mul on arvutikõllid kas neilt ei saa võimu maha tirida see vist 18w rms äkki jääb lahjaks?

Comment

Nuh, ma ehitasin w200s elemendiga, aga sulle peaks w200 siis ka käima (veic lahjem ja odavam kõvasti), siis oleks vaja ka solgitoru (mul 250mm pikk ja 110mm läbimööduga), vineer oli olemas (16mm paks) mul, silikooni olex vaja kindlasti , hmm kui võimu moodi asi on olemas, siis seda vast ei lähegi vaja, et saad olemasolevat kasutada. Filter kah vajalik kindlasti. Igaksjuhuks veel mainin ära et PVA, kruvid, terminal ja värvilist traati. B-)
                        PS. Arvuti kõllivõimu saab küll kasutada, aga siis peab vaatama, et kui on 8 ompsine võim, et siis ka 8 oomise elemendi ostad (4oomisega lased võimu läbi ja kui on 4 oomine võim, siis 8 oomine element ei hakka ni valjult mängima).

Comment

On mingit joonist või? Mis moodi käib juhtmete ühendus? Ja kui suur peaks olema t200 kast?Miks on filtrit vaja?

Comment

Originally posted by basspower@Mar 10 2006, 21:41
                            On mingit joonist või? Mis moodi käib juhtmete ühendus? Ja kui suur peaks olema t200 kast?Miks on filtrit vaja?
                            Filtrit vaja selleks, et woofer ei hakkaks liiga kõrgele mängima. Näiteks ega woofer ei pea mängima üle 300Hz, siis pannakse filter vahele, et üle 300Hz ei mängiks. Heli tuleb puhtam sellevõrra. Filtri ja kasti soovitan soojalt kasutaja intz'l arvutada. Mu kastid ja filtrid arvutas, ning ma ülirahul tulemusega.

Comment

algul ütle millised arvutikõllid sul on.
                              no mida te jamate, kuulakem ikka tümmi.

Comment

Working...
                              X