ma mõtlesin et võtan vanadelt arvutikõlarite supaka võimu küljeest ära. aga seal on kõlari juhtmed ja pluss veel juhtmed mis lähevad lüliti juurde(seal on üks sinine tule ja nupud:bass, treble ja volume). kui ma tahan panna seda võimu uue kasti külge kas ma võin siis need muud juhtmed küljest ära võtta või mis ma nende juhtmetega tegema peaksin? lülitisse läheb neli juhet.
Teade
Collapse
No announcement yet.
Suppaka ehitus
Collapse
X
-
heh :P täna just otsisin tikksaagi, mesennilisti kysisin läbi ja sis yks sõber sai sae oma sõbra sõbralt ... haige
igatahes just jõudsin koju ... inverteri augud olemas... aga tuleb veel ääri raspeltada ... ma arvan et sa tee ennem puuriga, aga vaat et puur oleks terav ... kasuta kas suurt v sis väikest puuri ... väiksega teed tihedalt ja pärast on vähem nyhkimist v suurega sis saad korraga palju tehtud ... iga inimese enda asi ...liivapaberit ja rasplit pead niikuinii näitama augule pärast...PIKK
Comment
-
Originally posted by rexxx5@Mar 19 2006, 18:48
Tikksaele metallitera sisse siis pole millegagi üle vaja teha Ise tegin 28mm saepuruplaadile augu-päris sile jäi.Igaks juhuks tõmbasin PVA-ga korra üle et midagi pudenema ei hakkaks.
Comment
Comment