Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Mis element sul on? Fb võiks olla elemendi resonants sagedusele lähedal. Asi on ka nii et kui tahad rohkem SPL-i siis pane fb kõrgemale (40hz näiteks), kui tahad kvaliteeti, siis rohkem 30hz poole. 33hz on sihuke enam vähem tasakaalus. Fb on sagedus millal hakkab kast kõige kõvemini mängima.
Selge
Mul elemendiks hakkab olema Visaton T 200.
Nii et siis 43Hz kanti panen selle kuskil.
Suur tänu.
Siit ka veel üks küsimus et nt. bassboxpro annab mõõdud ette ja need mulle ei sobi siis kas ma võin neid muuta. Nt võtan pikkusest maha ja sama palju panen kõrgusele juurde? peaasi et maht( L ) samaks jääks?
Praegu selline probleem, et võtsin ühest pikkusest maha ja panin sama arvu mis sellest maha võtsin, teisele juurde.(arvud sisestasin bbpro'sse)
Bassboxpro näitas et kuskilt tuli kohe 5 liitrit mahtu juurde
Peaks ju samaks jääma nagu...
Ülevalt vali "Pris, square (opt.)" asemel "Pris, square", siis saad seal all neid numbreid muuta ja bassbox arvutab sinu eest nii, et ruumala samaks jääks.
Pole vahet mis valid (üks on sisemine ruumala, teine välimine), lõpus lähed ikka "Parts lits"-i lehele, seal on kirjas täpsed kasti osade mõõdud ja isegi kuidas neid kokku panna.
Comment