Teade

Collapse
No announcement yet.

PAlju on s90 RMS

Collapse
X
 
  • Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

    #31
    mis kas nüüd lõid kõik arakas ja keegi ei julge enam mõõtma tulla v?
    http://foorum.hinnavaatlus.ee/profil...profile&u=4900

    Comment


      #32
      Pikaajaline maksimaalne võimsus ei ole kindlasti 90W.
      S90F mallidel häälestati tehases kesk ja kõrgsageduse ülekoormuse tuli põlema 27V siinuspinge järgi. Kui seda häälestamist kesksagedusel üle 1 minuti tehti, siis põles valjukas maha. Bassi ja kõrgetega seda probleemi polnud.

      Comment


        #33
        Rääkige.
        Missgune S-90(B,D,F) on kõige parem.
        on neil ültse vahe, v.a. kast!?
        Ja Mis aata ültse hakkati neid tootma? vms. Nüüd toodeti ka veel?.
        Ja veel,kui mul on 2x25W RMS ( amfiton -y-101-3) võim, Siis mai saa ju mitte mingi valemiga enda S-90 basse läbi lasta. Kõrgete kärsamist küll vist on võimalik näha,kui lasta neil " klippida" vms. =P.

        Comment


          #34
          27V teeb 4 oomise kõlari puhul voolutugevuseks 6,7A ja võimsuseks 182W ning vastavalt 8 oomise kõlari puhul võimsus 91W.Ega need s90 keskmised ja kõrged suuremad asjad pole.Andmetes ka kirjas, et passi võimsus 90w.

          Comment


            #35
            Olen seda loomkatset kunagi varem siin foorumis kirjeldanud:
            Niisiis ühes kodumaises kõrtsis kunagi vene ajal ratsiti S90 pistik translatsioonipistikuks st.praktiliselt gabariitidelt harilik seinakontakti pistik,et siis puhkeruumis muusikat rahulikult kuulata!Juhtus aga nii,et baarman ,olles veidike svipsis,torkas kogemata asjanduse (220V)seinakontakti - Jutu järgi oli käinud ilmkärakas ja kõik seinavahelised elukad olid kabuhirmus nelja ilmakaare poole laiali jooksnud :lol: .Tulemus: Uvälj=220V;Rk=8oomi;Ik=27,5A;F=50Hz;aeg arvatavasi üks täisperiood vähemalt st 1/50sek , saavutati hetkeline võimsus 6050W,mille tagajärjel bassivaljuka mähise poolialus(mis pronksplekist)mõlki virutati(mähisetraat oli vapralt peal püsinud&#33.Kuna sagedus oli madal ei pääsenud tänu filtritele midagi märkimisväärset kesk-ja kõrgete kallale.
            Parandus oli õnneks lihtne - sai mutrid lahti päästetud magnet tagant ära.Pronksist poolialus sirgeks voolitud ja vastupidises järjekorras tagasi.Seejärel HS genekast resonantssagedus peale ja tsentreering.
            Ja valmis ta oligi!
            Töötas see asjandus vähemalt 2 aastat peale seda kollapsit.
            Kogemustest tean öelda,et 100W(Reaalne kauakestev) juures kipuvad ära koolema kesk ja kõrgete valjukad,bass kestab küll. B-)
            Muidugi ei väsi kordamast,et see S90 on ajast ja arust - omal ajal oli ta mingil perioodil päris tegija aga praeguseks on ta paras ....
            Kõik meeldiv tuleb lambist...

            Comment


              #36
              heh.
              Nüüd ei teagi mida pooldada, kas 35W rms, või 90W rms.
              ISe pooldan ~50W rms, usun,et sinna nee dkõlarid ära ei kooleks, kui ei lähe kõrgetega liiale.

              Comment


                #37
                Для работы АС необходимо подключить к усилителю, имеющему на выходе каждого канала наибольшую (максимальную) мощность в пределах от 50 до 150 Вт.

                Comment


                  #38
                  Ma ei saa aru, mis nendes S90-netes nii maagilist on, et nende võimsusest 3 lk teksti kirjutatakse :blink: . On see üldse niivõrd tähtis? Vaadake kõlarite taha, seal on musta metallplaadi peal kirjas et nimivõimsus 35w ja pikaajaline võimsus 90w. Isegi kui tegelikult võimsus sinnani ei küündi, siis ei ole ka ju mingit erilist vahet. Taoliste võimsuste juures need kõlarid ju ainult röögiksid ja muusikast oleks asi juba väga kaugel. Peakski nagu asjaga üjel pool olema ju....

                  Comment

                  Working...
                  X