pealkiri ütleb kõik.
Teade
Collapse
No announcement yet.
Soovitage aktiivsubwoofrit tuppa 2000.- piires
Collapse
X
-
Osta.ee-st, soov.ee-st jne. ükskõik milline enam vähem kaubamärki omav orig. atiivsubbakas sobib sulle selle raha eest. Poe mõtet küsida mis sellle raha eest on parim, ühed lõrisevad saastad on nad kõik sinna hinnaklassi kuuluvad. Noh aga mingit "matsu" nad ju ikka annavad
Mis aktiivsubbakat sa ikka 2000.- eest tahad, uut ja veel korralikku nii või naa ei saa. Korralik madalsagedus element maksab ~1800 ja üles raha...
Kogu 2000-3000 veel juurde ja osta aasta pärast siis omale korralik aktiivsubbar, mida pole vaja aasta pärast jälle välja vahetama hakata.Luxman LV-105/ st.hübriid-lampvõim
Denon PMA700V/ st.võim
Pioneer PD-S705/CD keerutaja
Käsitööna valmistada lastud monovõim
Peerless/Vifa elemantidega kaheribalised
-
Originally posted by nxp@May 1 2006, 20:59
ei ma ostma praegu ei hakka midagi, suvel kui tööle saan, võiks midagi head vaadata..
ise arvan et 1100 eek maksev audes 100w-100-4 oleks hea müristaja ning simexi võim, nagu on beatvoice boy kast ja bsm jne kokku läheb vast teine 2 kilo otsa, aga tulemus on ka hoopis midagi muudViljandis elan.
Comment
-
Originally posted by olli+May 1 2006, 21:28--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (olli @ May 1 2006, 21:28)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-nxp@May 1 2006, 20:59
ei ma ostma praegu ei hakka midagi, suvel kui tööle saan, võiks midagi head vaadata..
ise arvan et 1100 eek maksev audes 100w-100-4 oleks hea müristaja ning simexi võim, nagu on beatvoice boy kast ja bsm jne kokku läheb vast teine 2 kilo otsa, aga tulemus on ka hoopis midagi muud [/b][/quote]
Ah pole asi nii hull, las pärib ikka esmalt :P Muidu arvabki, et 2000.- eeki eest saab tipp kvaliteediga korraliku müristaja ja ostab mingi x asjanduse ära. Hetkel vähemalt jõudis järeldusel, et mõtekam ja pikemas perspektiivis ka rahaotti säästvam lahendus on natuke raha juurde koguda ja kohe korralikum asi osta.Luxman LV-105/ st.hübriid-lampvõim
Denon PMA700V/ st.võim
Pioneer PD-S705/CD keerutaja
Käsitööna valmistada lastud monovõim
Peerless/Vifa elemantidega kaheribalised
Comment
-
Visaton W250S 4 + MDS PH-120 + kastimaterjal. Poes algavad enam-vähem korralike bassikõlarite hinnad nii 6000.-, kuskil 8000.- eest saab juba muusika kuulamiseks kobeda tüki. Firmadeks siis Tannoy, B&W, REL, Velodyne.Algul tuli kõik lambist, siis leiutati transistor ning nüüd oleme otsapidi jälle kiviajas...
Comment
-
Originally posted by olli+May 1 2006, 21:28--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (olli @ May 1 2006, 21:28)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-nxp@May 1 2006, 20:59
ise arvan et 1100 eek maksev audes 100w-100-4 oleks hea müristaja ning simexi võim, nagu on beatvoice boy kast ja bsm jne kokku läheb vast teine 2 kilo otsa, aga tulemus on ka hoopis midagi muud [/b][/quote]
OT/ beatvoiceboy`d enam ei eksisteeri
Comment
-
Korteri väikeses toas on hea juba 6,5" element, 8" rääkimata. Niipalju kui mina olen Visatoniga kokku puutunud, pole ma kunagi pidanud pettuma, niisiis soovitaks ehitada sellise või miks mitte midagi Audeselt. Pooled bassikõlari foorumi teemadest sisaldavad märksõna Audes. Otsi ja leiad lahenduse.
Comment
-
Kui ise ei viitsi ehitada siis äkki selline supakas: http://www.soundshop.ee/index.php?act=viewdetails&id=17
Comment
-
Originally posted by käsna-kalle@May 3 2006, 07:45
Kui ise ei viitsi ehitada siis äkki selline supakas: http://www.soundshop.ee/index.php?act=viewdetails&id=17
Comment
-
Originally posted by ripspeed+May 3 2006, 12:08--></div><table border='0' align='center' width='95%' cellpadding='3' cellspacing='1'><tr><td>QUOTE (ripspeed @ May 3 2006, 12:08)</td></tr><tr><td id='QUOTE'> <!--QuoteBegin-käsna-kalle@May 3 2006, 07:45
Andmed
valjuhääldi läbimõõt: 8 tolli
võimsus: 60W
sagedusala: 40Hz-150Hz
Mõõtmed(K*L*P): 36cm*26.5cm*40.3cm
värvus: must või puit
Garantii: 1 aasta
Kaal: 14 kg.
Värvus: hele puit
Ega jah mina ka üldse kohe ei soovita, mingi tundmatu asi on tõesti. Asi kaalub juba 14 kg, mu üks tornkõlar kaalub valjukateta umbes sama palju, nii et ma ei tea.
Comment
Comment