Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Selllise hinna eest on Simexit küll ja küll, supakatel ei ole isegi peaaegu viga midagi va. liiga väiksed torud, mis madalamatel sagedustel vähe lörisema kipuvad. 10" ja 12" suutsid mõlemad üsna meeldivat häält teha. Siin korra ka pakutud Sysem One subwoofrid jätab see simeks kaugele seljataha. VH100SW ei jõudnud peaaegu üldse korraliku häält teha ja VAS-12B'st ei tulnud peale ebatäpse lörina kahjuks midagi välja.
Vs: Soovitage aktiivsubwoofrit tuppa 2000.- piires
Esmalt postitatud nxp poolt
kas osta võim ja kõlar eraldi ? Või poest aktiivsubwoofer.
Seda pead ise teadma, kas ehitad kasti milleks vaja teatud oskusi või osta poest valmistoodang mis jääb enamasti alla isetehtud kastile (mõtlen helipilti mitte viimistlust).
Esmalt postitatud traktorist poolt
Seda pead ise teadma, kas ehitad kasti milleks vaja teatud oskusi või osta poest valmistoodang mis jääb enamasti alla isetehtud kastile (mõtlen helipilti mitte viimistlust).
ei, kasti valmistamisega pole mul probleeme, kuna vend on tisler ja ta võib juhendada/aidata mind selles, kui ta saaks vajalikud mõõdud ainult
Mina teeks nii,et laseks Selle http://www.tevalo.ee/cgi-bin/web_sto...-10230&lng=est
Võimu kellegil kokku panna, nii, et sina pistad ainult tepslisse,ja keerad volüümi. Ma arvan,et ~1200 maksmaalselt, oleneb loomulikult tegijast, aga tundub,et siin eriti röövleid pole.
Ning siis, kuna sa ütlesi,det kasti tegemisega probleemi ei tule, teeks ise kasti,ning siis kast võimule järgi. Ja ehk elemendiks miskit sellist?
Olen ka 100w100-6 praktiliselt aasta kasutanud ja ei ole ka veel mingeid probleeme esinenud, peale selle, et alguses olid vuntsid liiga pikad ja klõbisesid vastu. Kuid selle probleemi sai väga lihtsalt lahendada. Tuttav kasutab ka sama elementi ja ka ilma probleemideta.
mis asjad need vuntsid on ?
Esmalt postitatud Robska poolt
Mina teeks nii,et laseks Selle http://www.tevalo.ee/cgi-bin/web_sto...-10230&lng=est
Võimu kellegil kokku panna, nii, et sina pistad ainult tepslisse,ja keerad volüümi. Ma arvan,et ~1200 maksmaalselt, oleneb loomulikult tegijast, aga tundub,et siin eriti röövleid pole.
Ning siis, kuna sa ütlesi,det kasti tegemisega probleemi ei tule, teeks ise kasti,ning siis kast võimule järgi. Ja ehk elemendiks miskit sellist?
Aga vb. on nood ees pakutud variandid paremad,sest seal on lubatud suuremad arvud.
selle plaani ma viingi täide arvatavasti..audese kohta olen ainult häidsõnu kuulnud. Mis täpsemalt selle võimuga teha tuleb...seda ma ise küll ei oska teha :-/
Comment