tere kas keegi oskab öelda palju võib maksta audes 100w100-6 uue mähise tegemine? :unsure:
Teade
Collapse
No announcement yet.
mähis
Collapse
X
-
Originally posted by markku@May 12 2006, 23:35
mis kuradima moodi sa sellest mähisest jagu said, kas kuulmisega probleeme?
Comment
-
No selliseid elemente olen isiklikult 280.- eest korrastanud.Tüütu ta on jah ning töökindlus ei pruugi enam olla nii kõrge(sõltub suuresti kasutajast )...The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
Projektide pildid
Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm
Comment
-
Kui te ise kuulaksite ka 2x440w rms 4 oomi peal võimendiga siis annaks teil ka otsad...
Tal tegelikult leks see traat mis on mähise ja tinasuka vahel...Ja "spetsialist" läks valjukale skalpelliga kallale ja lõikas tsentreerimis rõnga puruks... Ja peale seda lõikas veel mähise ka küljest ära, KUIGI VALJUKA MÄHIS OLI TEGELIKULT KORRAS!Mäll-mäll
Comment
-
Vs: mähis
OT: Kas see spetsialist nt. Paldiski mnt. ravil oleThe difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
Projektide pildid
Comment
-
Tahaks ka küsida, et mismoodi see ikakgi läbi lastakse. Endal oli S50 sillatult 1,5kW taga, aga polnud midagi häda.Ja enne kõlari läbiminekut teeb baljukas ju ikka väga rõvedaid hääli tavaliselt. Ja kui valjuka amplituudi üle ei lase ja ei kuula just ragisedes, siis ta ju ei lähe kuidagi läbi.
Et jah, olen suht veendunud, et seda oli juba ennem kuulda, et valjukas lausa "nuttis".
Comment
-
Esmalt postitatud Siiasinna15 pooltSel juhul tõesti ei saa me öelda, et võim on "sedavõrd" kõva, vaid kasutajas viga. minu teada alalisvooluga väljundis ehk räige clipiga peaks saama ju ka tunduvalt võimsamaid valjukaid ära kustutada?The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
Projektide pildid
Comment
-
Esmalt postitatud Cheopps pooltJa saabki!Piisavaks võimendiks oleks juba 15W transsvõimnedi, millel kõlarikaitset pole, et küpsetada 500W kõlareid.Nendel võib kogu signaal väljundis minna trapetsiks ja kurat teab veel milliseks kujuks.
Comment
-
Ausalt öeldes, kui tõestama hakata teoreetiliselt, siis seda ma ei suudaks praeguses olukorras, samas ei tea ka seda, kas 25W võimendi suudab "tappa" 500W valjuhääldi, aga reaalses elus 300W transsvõim suudab vähemalt madalatel sagedustel jagu saada 500W AES võismus, 1000 program võimsus 18" valjuhääldist.
Comment
-
Vabandan, et trügin siia teemasse enda küsimusega.
Kui on olemas 8 oomine S90 bassikas ja see mängib väga väga vaikselt U101 järgi, kas siis on ka mähise viga?
Tester näitas et on 1,5 oomine bassikas, aga peale on sildiga kirjutatud (tehases) 8 oomi.viimati muutis kasutaja likoor; 06 m 2006, 09:15.
Comment
Comment