Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
hmm niipalju kui ma siin vanasid teemasid mäletan, ja ise bassikat ehitasin, siis oli ikka asi minu mäletamist mööda niipidi et, mida suurema läbimõõduga seda väiksem tõenäosus et hakkab vilistama
Mida suurem seda parem muidugi, aitab ka torude hulga suurendamine. BB6 on ju ilusti olemas selline graafik nagu vent air velocity
aa vabandust siis, et valesti aru sain.
OT kustkohast te selle garaph Propertis sinna kõrvale saate ? uurisin ja puurisisn aga mina teda sinna ei saanud?
Seal hinnad ju vapsee kirved www.tvmk.ee palju odavam lõikamine 10 jm, kuid kahjuks ei tea kauaks. Tundub et panevad Tallinna lao kahjuks kinni.
aa vabandust siis, et valesti aru sain.
OT kustkohast te selle garaph Propertis sinna kõrvale saate ? uurisin ja puurisisn aga mina teda sinna ei saanud?
Segan vahele, aga endal sama asi käsil. Tekkis küsimus, kust Tallinnas kasti katteks riiet saab? Noortehniku hinnad on suht röövimine ja seal on valmis lõigatud mingid jupid mis ei pruugi sobida.
Segan vahele, aga endal sama asi käsil. Tekkis küsimus, kust Tallinnas kasti katteks riiet saab? Noortehniku hinnad on suht röövimine ja seal on valmis lõigatud mingid jupid mis ei pruugi sobida.
No kui Tehniku hind on röövimine 90.- jooksevmeeter 1,4m lai kangas siis vaevalt, et sa kuskilt mujalt odavamalt saad.
Comment