Teade

Collapse
No announcement yet.

Tuppa bassikas.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Tuppa bassikas.

see häälestus üsna hea tundub

Comment

Kumb on tähtsam kas F3 või Fb ? Kas on parem jätta fb 35hz peale, siis on inverteri pikkus 220mm ja F3 47.98hz või lühendada inverterit 180mm peale, siis on fb 37.67hz ja F3 43.91hz.

Comment

Äkki keegi teist arvutaks mulle ws25e-le mingi 50-60l sisse mahtuva kinnise kasti möödud?
        Tänud.

Comment

Esmalt postitatud Robska poolt
          Äkki keegi teist arvutaks mulle ws25e-le mingi 50-60l sisse mahtuva kinnise kasti möödud?
          Tänud.
          See on mingi nali või? Tee uus teema!

Comment

Nii, siia maani pole veel valmis, kuna pole vineeri saanud, nüüd olen. Tekksi küsimus et kui suureks seda kasti võib ikka teha? See ainult 10'' element, aga ma tahan et ta mängiks võimalikult madalale. Paneksin sinna 100mm inverteri pikkusega 250mm, et tuuning oleks 35hz ja F3 40hz, selle saavutamiseks aga peaksin tegema 61L kasti. Nagu õeldakse et majas et madalalae saada "Bigger is Better", kuid kas 61L jääb liiga suureks? Arvutuste järgi jäi mulje nagu see oleks optimaalne kuna kasti mahu veelgi suuremaks tegemise tagajärel F3 hakkab tõusma ja kasti mahu vähendamise tagajärjel sammuti hakkab F3 tõusma. 61L peal on ilusti 40.74hz peal, ehk kõige madalam mis 100x250 inverteriga ma saan.

Nii siis jääbki küsimus. Kas 61L oleks hea mõte?

Comment

huvitav on see, et sa küsid streetrace.org foorumis täpselt samu küsimusi?
              Viljandis elan.

Comment

Midagi tarka kah õelda? -.-

Comment

põhimõtteliselt on nii et maitse asi see häälestus, proovi ära, see madal värk, kuulad tiba - kritiseerid seda mida teinud oled ja siis mõtled mis edasi saab.
                  Nii need kogemused ja teadmised tulevad, ise pusides ja proovides.
                  Võibolla poole aasta pärast mõtled et see mulle ikka ei sobi tahaks tiba teistsugust ja ehitad kasti ümber

Comment

Et siis pms. see kast sobib, juhul kui ma soovin madalat tuuningut? Tahtsin lähtsalt kindlaks teha et kas äkki on liiga suur, hakkab veel moonutama vms.

Comment

Seda ka veel et ega vatiini ometi suvaliselt kasti ei topita, vaid ikka liimitakse kasti seintesse kinni? Siis peaks ju enne kasti kokku panemist juba vatiini ära liimima, muidu sellest väiksest 10'' august oleks eriti rõve vatiini seintele liimida.

Comment

Miks liimiga kinnitad? Paned rohkem, surud ja vatiin kaotab kohevuse. Kõige lihtsam on klambripüssiga kinni lasta - kiire ja lihtne. Läbi augu saab ka panna, aga ebamugav ja keerulisem. Enne viimase plaadi kinnitamist pane vatiin sisse.

Comment

Ok, tänud !

Comment

kinnise kasti suurusjärk peaks olema umbes 30 l.
                            kuid ka mina arvan et invereriga mängiks see madalamalt ja puhtamalt. kuid see omakorda tuleb täpselt välja arvutada.

Comment

Working...
                            X