kas keegi oskaks aitata mind kasti mõõtmete arvutamisega supakas ise 300watti rohkem pole andmeid,ostetud handymanist mingi toru sees oli tahaks teha mingit taolist kasti nagu arvuti supakatel.
Teade
Collapse
No announcement yet.
bandbass kasti ehitamises abi vaja
Collapse
X
-
Vs: bandbass kasti ehitamises abi vaja
No siis tuleks andmed ise mõõta.L.Abo "Raadiolülitused" pihku ja mudima Iseasi on see, kas asi ka mõttekaks osutub.Muidu selle 300kW võid ära unustada.Peaksid olema kusagil 50W RMS, peale seda hakkavad suitsema...The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
Projektide pildid
Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm
Comment
-
andesta aga kui juba sama teema sis kriblan ka siia ... mul on macAudio supakaid paar, kallid loomad ned fire300 ja nendega oli kaasas ka bandbass kasti joonised ... parandage kui ma midagi valesti nyid ytlen
kasti mõõtmed pole olulised, peaasi et liitrid tulevad õiged - se peab õige olema
kahe inverteri asemel võib kasutada yhte suurt, e sis topelt laius aga sama pikkus - se ons vale
ja kysimus: inventeri suurendamisel tuleb silmas pidada ristlõike pindala ja pikkuse suhet -> kuida ma sellest aru saan...viimati muutis kasutaja madmax002; 07 m 2006, 00:11.PIKK
Comment
-
Esmalt postitatud madmax002 pooltkahe inverteri asemel võib kasutada yhte suurt, e sis topelt laius aga sama pikkus
kui toru läbimõõt suureneb 2 korda, siis on ristlõike pindala palju suurem kui kahel eelneval torul.
näiteks:
2*100mm toru ristlõikepindala on 157 cm2
1*200mm toru ristlõikepindala on aga 314 cm2
Comment
-
Esmalt postitatud madmax002 pooltniiet kuna ristlõige suureneb 2x tuleb toru vähendada ka 2x, mure murtud... praeguseks
ylejäänd olid sis õiged...Esmalt postitatud madmax002 pooltkahe inverteri asemel võib kasutada yhte suurt, e sis topelt laius aga sama pikkus
Comment
Comment