Teade

Collapse
No announcement yet.

Wooferi kast

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Wooferi kast

Jah inverter jäi natsa kole aga nagu õeldakse esimene vasikas kukub ikka aia taha. Sain neid flared endisi 10 h meistertatud ja lõppuks viskas koppa ni ette ei viitsinud enam ni palju jamada. Suht tüütu töö ikka pahtel värv pahtel värv... ise olen igastahes rahul ja niisama ei paista nagu need inverterid koledad fotokas nagu toob need praod ni nähtavale VÄLK ma arvan põhjustab seda. Mõtlesin et hiljem võiks väikse neooni ka torude sisse meisterdaja läheb arvuti stiiliga kokku

Comment

Sai siis inverterite sisse väiksed neoonid ka meistertatud: http://www.hot.ee/mp7/supakas/Picture%20014.jpg

Comment

Kuidas mängib? xd.

Comment

Minu arust väga hästi selline madal mahe bass natuke hilineb se löök. Ütleme ni et korterisse on se mats liiast aga autos võiks natuke võimsam element olla kuigi sellest piisab ka Endal se 18 ruuduses korteris ja nagu ma ütlesin mats on ikka jube liiast. Ise olen muidu igati rahul sellega ja ega ei pea seda voluumi ni palju keerama et mats liiale läheb. Kvaliteedi kohta ei sa ma midagi õelda olen ise suht vähe elemente kuulnud ja kast on rohkem selliseks helirõhu tekitamiseks arvutatud.

Comment

Esmalt postitatud rihard poolt
            Jah inverter jäi natsa kole aga nagu õeldakse esimene vasikas kukub ikka aia taha. Sain neid flared endisi 10 h meistertatud ja lõppuks viskas koppa ni ette ei viitsinud enam ni palju jamada. Suht tüütu töö ikka pahtel värv pahtel värv... ise olen igastahes rahul ja niisama ei paista nagu need inverterid koledad fotokas nagu toob need praod ni nähtavale VÄLK ma arvan põhjustab seda. Mõtlesin et hiljem võiks väikse neooni ka torude sisse meisterdaja läheb arvuti stiiliga kokku

korralik töö!, ise ehitan kasti praegu gas prole, ja see flared end ajab mind ikka kohutavalt marru. kui valmis, siis teen ka väikse teemakese
            millega sul neoon on, kas lamp või lihtsalt dioodid?
            Viljandis elan.

Comment

Neid flared endisi on jah ikka jube raske teha kui esimest korda teed, kui oled juba mitu teinud siis peaks asi käppa saama. Gavariidiks kasutasin lihtsaid LED lampe.

Comment

RÄägi, oled nüüd leidnud adapteri?
                Bassoundman ütles,et 1A/12v oleks hea.
                Ise leitsin ühe odavama sellise: http://www.tevalo.ee/cgi-bin/web_sto...artnr=615-8470
                Miks sul välja läheb ainult üks RCA?

Comment

Se töötab täitsa tavalise trafoga ka. Aga mul on se ikka akuga. ei meeldi elektrivõrgu häired( lambi lülitused,külmkapp vms.) Kunagi ma kasutasin ainult ühte rca-d sest polnud lihtsalt sellist juhet et saaks mõlemaid filtri kanaleid kasutada.

Comment

Esmalt postitatud rihard poolt
                    Se töötab täitsa tavalise trafoga ka. Aga mul on se ikka akuga. ei meeldi elektrivõrgu häired( lambi lülitused,külmkapp vms.) Kunagi ma kasutasin ainult ühte rca-d sest polnud lihtsalt sellist juhet et saaks mõlemaid filtri kanaleid kasutada.
                    Mis siis teed kui aku tühjaks saab ,see ei ole ju eriti loogiline süsteem. Osta ikka adpter paned mingi lüliti vahele ja korras, endal oli ka selline ja töötas tavalise tlekamängu adapteriga.

Comment

Kuna endal sama asi umbes olnud ja kuna ta elab saaremaal ja mina ise vahest muhu saarel siis seal on see vool üsna kõikuv.Lambid vilguvad ja ma arvan et see filtrile hea ei ole.Ehk peab stabilisaatori vahele panema.

Comment

Mul on filter 24/7 sees ja selle paari kuu jooksul on ainult ühekorra tühjaks saanud. Kui tühjaks saab siis sõbra juurde laadima. Ära ma ometi ei sure kui ma ei sa päeva muusikat kuulata. Ajutiselt võib siis trafoga ka panna.

Comment

mnjah. endal vist nii võimast trahvot ple, ja algul leitisn ühe 90 kroonise. aga, toda ei olnd laos, siis võtsin sellise. http://www.tevalo.ee/cgi-bin/web_sto...?page=!800-000
                          Enda toas ka vahel käib helist "plõks" läbi, kui keegi sisse/välja lülitab( minu toas) tulesi vms.
                          Elab üle. Loodame,et filtrile see saatuslikuks ei saa.

Comment

mõnna kast hästi tehtud
                            tegijal ikka juhtub!
                            miks?

Comment

Suht hästi tuli välja jah väljaarvatud inverterid.

Comment

Rahvas ! Selline küs , et tahan panna endale tuppa mängima woofri aga kuidas oleks parem panna võim toitma kas akult või saab mingit moodi veel ?
                                Ega see aku toas ei tee midagi halba tervisel se suhtes aurud jne ?

Comment

Working...
                                X