tere kõigile,mul selline küsimus et kas 80L kinnine kast paneb mängima korralikult kaks gas alpha1224x ?,küsin sellepärast et üks tutav arvutas selle välja ja lihtsalt kontrolliks üle kas ikka on õige see 80L KAST ?tundub kuidagi liiga väike olevataga ega ma tea ka
Teade
Collapse
No announcement yet.
üks väike küs , suppa kasti kohta ?
Collapse
X
-
Vs: üks väike küs , suppa kasti kohta ?
okah siiis hakkab meisterdamine pihtakuigi üks küsimus on veel kõlari paigutuse suhtes kui nüüd teha kast mõõtudes 38x30x70 ,et kas on seal mingit vahet ka kus kohas kõlar paikneb näiteks : suunaga salongi ,suunaga külgedel vöi ültse suunaga taeva poole . autoks isenesest cabrio,mis lahendus oleks kõige efektiivsem?viimati muutis kasutaja basshunter; 24 m 2006, 17:34.
Comment
-
kuigi ma vaatan, et see üks väike küs läheb veel mitmeks küs et loogiliselt võtes peaks ka kasti panema villa vöi vatiini siit küsimus, kumb on parem?, ja kas terve kast täita selle jamaga vöi aint taga sein? ja mis see nagu juurde annab? saage aru see on mu esimene kast sellest ka sellised küsimused
Comment
-
infot kasti paigutusest autosse saad vaadata veel http://salupa.exe.ee/index.php?leht=10/1&menu=teo
Comment
-
Esmalt postitatud basshunter pooltkuigi ma vaatan, et see üks väike küs läheb veel mitmeks küs et loogiliselt võtes peaks ka kasti panema villa vöi vatiini siit küsimus, kumb on parem?, ja kas terve kast täita selle jamaga vöi aint taga sein? ja mis see nagu juurde annab? saage aru see on mu esimene kast sellest ka sellised küsimused
Comment
Comment