Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Kohe kõige algusest alustades.
RF on oluliselt kuulsam firma kui seda on GAS. Kuna aga tuntud kaubamärgi eest tootel küsitakse rohkem raha, siis on ju ilmselge, miks on RF kallim, olenemata sellest, et tegu on mõlemal juhul üpris võrdselt sittade elementidega.
Peale eelpool äratoodud Tundlikuse erinevusele on aga üks üpris hea argumant mis autosse woofri paigutamisel peaks olema oluline. Nimelt pean silmas QTS-i erinevust, mis ühtlasi määrab ka suurel hulgal kasti suurust, RF antud siis 0.594 ja Gasil 0.72. Arvud kõnelevad siinkohal suuresti enda eest.
Imelik veel ka see, et rihard tead RF-i maha teha ometigi:
--------
Omal on selline GAS-i element soovitaksin ikka seda. Kuna räägitakse et RF on selle liikse plastikuga elemendid ära rikund.
--------
Ma ei tea pole ise elusees ühtegi RF kuulnud. Aga põhimõteliselt GAS on ju hea firma ja se võimsam et siis soovitaks seda.
--------
Naised saunas rääkisid!!!
Lisaks kõigele on ju olnud lugematu arv teemasid kus arutatud võimsuste õigsuste kohta, soojuskaduvuse ja paljude muude tähtsaks osutuvate faktorite üle. See Watt mis on kirjas kusagil tootja kodulehel võib olla samakauge reaalsusest, nagu Siberi Austraaliast.
Võimendite valikud on ka ikka üpris huvitavad ehk selgitatakse või põhjendatakse kasvõi natukenegi miks mingit konkreetset võimu võtta?
Kohe kõige algusest alustades.
RF on oluliselt kuulsam firma kui seda on GAS. Kuna aga tuntud kaubamärgi eest tootel küsitakse rohkem raha, siis on ju ilmselge, miks on RF kallim, olenemata sellest, et tegu on mõlemal juhul üpris võrdselt sittade elementidega.
Soovitaks ikka GAS-i 250 w on tal kindlasti rms se 300w on jah natuke raskesti usutav. omal teeb se ikka päris korralikult häält(elutoas) ni et ei kurda kuna auto kere võimendab ka mingil määral bassi ja on oluliselt väiksem ruum siis peaks se autos KA päris korralikult tegema kui sa rullnokk oled siis pleki ja tagumiku aluse saad sa sellega kindlasti värisema . Miinuseks on suur kast see siis kui inverteritega aga noh kuidas kellegile minujaoks on küll 78 L suur kast võibolla sinu jaoks ei ole. Aga ega se suur kast ei ole autos väga probleemiks hõivab võibolla selle ruumi ära mis ratta koobaste vahel oleneb muidugi ka autost. Antud võimud valisin lihtsalt tema rahakoti/võimsuse järgi ja mis natuke sellised paremad firmad. kui ma oleks valinud veel parema firmaga võimud siis oleks se juba tema rahakotile liiast olnud ma arvan. Aga kui sa tõesti kardad et se GAS sitt element on siis äkki äkki sobiks midagi alpinelt või hertzilt. Ja muide hertzi supakatest olen ainult head kuulnud.
ise oman nüüd Rf-i ja ei ütleks et halb heli on nüüd kui sain helikaardi ka tööle siis armusin täitsa ära sellesse rfi madal mõnus basskuigi kastis pole veel vatiinigi
Comment