Teade

Collapse
No announcement yet.

Plaan ehitada esimene subwoofer.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Plaan ehitada esimene subwoofer.

Tervist!

Olen kohe väga algaja ja tahaksin ehitada endale subwooferi kasti koos mõningate lisadega.Kuna olen algaja siis ei oska endale eriti asju otsida kuna ei tea mis on hea ja mis on mõttetu.
    Subwoofrist natuke nüüd.Plaan on see mängima panna tuppa ja tahaksin teha midagi ilusat.Mõtlesin ise sellist asja ,et kastil oleks pleksi klaas ees, sees oleks valge karvane riie ja veel vilguks sees sinine neoon.Jutt on küll segane kuid ei oska seda teisiti seletada.Tegin siia postituse kuna soovin ,et äkki leiduks isikuid kes aitaks mul otsida vajalikke osasid kasti ehitamisel.Milline element, võimendi jne.
    Element ei pea olema väga võimas selline paras toas mürtsumiseks.

Aitäh!

Vs: Plaan ehitada esimene subwoofer.

Eelarve kui suur kõige peale kokku?

Comment

Edit: Idee on tegelt selline ,et ehitaks supaka süsteemi valmis, ühendaks supaga muusika keskusega, muusika keskusest tuleks 2 kõlarit mis mängiks tavahelisid ja supakas bassi ja kuhugi sinna vahele võim ( kuhu, seda ei tea ning sinnani on aega veel ) Ja siis muusika keskus ühendada arvutiga, niiet saaks lasta arvutist muusikat või radiost läbi muusika keskuse jne.Tuba kuhu supakas ja kogu süsteem tuleks on kuskil 14 m2. Et äkki oskate soovitada sobiva võimsusega supakat ja võimendit ja muud vajalikku.
      viimati muutis kasutaja Karlos; 12 m 2006, 14:02.

Comment

http://noortehnik.ee/?id=2&keel=ee&toode=240 seda soovitaksin sulle pole raske võimendt leida ja hind ka normaalne ja mürtsuma peaks ta küllaga.

Comment

Oskab keegi veel midagi soovitada? Mis asju mul veel vaja oleks ,et neoon sisse panna vilkuma bassi taktis?

Comment

Kui midagi vilkuma tahad panna siis on arvuti katoode mis muusika taktis vilguvad omal selline arvuti sees täitsa vilgub aga asi ülimalt tundlik vilgub ka lihtsalt rääkimise peale. Tegin siis ni et lasin selle migrofoni liimi täis et se ei oleks ni tundlik.

Comment

Värvimuusikat saab ka lihtsalt kui ostad konstruktori oomipoest , ,maksab paarsada krooni.Siis on kokku panemis rõõm ka.

Comment

Vaatan ise tegelikult selle elemendi poole : http://www.noortehnik.ee/?id=2&keel=ee&toode=222

Öelge mis arvate?Sobib see tuppa?

Vilkumine ei ole niivõrd tähtis enam, kuna tuttaval oli sama element ja GAS kiri põleb ise bassi ajal, niiet selline neoon läheks sisse :

Niisis millist võimendit siia tahaks oleks vaja?

Comment

Ma võtaks ikka audese, see on ikka kvaliteetne ja on mõeldud rohkem tuppa. Gas on rohkem auto element.

Comment

Jään siis ikkagi selle elemendi juurde :http://noortehnik.ee/?id=2&keel=ee&toode=240

Kuid mis edasi?Milline võimendi siia sobiks?

Comment

võta audes, sellel on tundlikkus suurem ja läheb vaja väiksemat võimsust sama tümmi tekitamiseks.

Comment

Soovitati 8oomist, aga võta 4oomine.

Comment

kui silmapiiril uus võimendi woofri jaoks sisi soovitaks gas-i sest siis kui võimendi saad siis audese tahad sa kohe kindlasti välja vahetada
                          TeamRMS

Comment

Arvan ,et sooviks ikkagi kasutatud võimendit, niiet siis sobib see audese oma jah?
                            Aga milline võim siia sobiks ka?
                            Olen tõesti algaja.

Comment

Esmalt postitatud Karlos poolt
                              Arvan ,et sooviks ikkagi kasutatud võimendit, niiet siis sobib see audese oma jah?
                              Aga milline võim siia sobiks ka?
                              Olen tõesti algaja.
                              mul on selle taga odissei 010 ja võib kõlar töödata peaaegu täisvõimsusel rahulikult kui vaja. hind sel võimendil 900 - 1500 (mida mina näinud)

Comment

Working...
                              X