Teade

Collapse
No announcement yet.

supaka kasti oleks vaja

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

supaka kasti oleks vaja

Alguses oli mul plaan tellida endale internetist üks subwoofer.. aga see idee laideti maha kuna poest ostes võib palju jamaisid olla jne... aga nüüd tuli siis selline mõte et laseks kellegil teha sellise kasti... element oleks siis selline http://www.tevalo.ee/cgi-bin/web_sto...rtnr=30-008-26
    PS: kui tegija arvates see element on kehv vms... siis võin muuta seda
    kuid ma rõhutan ühte asja.. kujundus on eridisain minu poolt ja peab olema proffesionaalselt tehtud (nii kujundus kui ka kast ise)
    PS: hetkel ma ainult otsin tegijat, tegemiseks veel niipea ei lähe.. alles paari kuu pärast
    pakkumised siis erasõnumiga mulle, ja siiski eelistaks proffe kellel on piisavalt kogemusi!
    viimati muutis kasutaja -SASS-; 13 m 2006, 19:28. Põhjus: kirjavigade parandamine

Vs: supaka kasti oleks vaja

Vali parem mingi muu element... See Toxic mingi mõttetu kummilohv. Resonantssagedus 61 Hz??? Tavaliselt 12" valjukatel see 30 Hz kandis. Parem vali Visaton W 300 S, tundlikkus 92 dB/W/m, resonantssagedus 23 Hz, võimsustaluvusnumbrid õiged. Ümber tahab saada inverterkasti nii 100...150 liitrit.
    Algul tuli kõik lambist, siis leiutati transistor ning nüüd oleme otsapidi jälle kiviajas...

Comment

selge... kasutan siis seda sinu pakutud elementi..aga samas.. kas sellisele elemendile on väga tähtis kasti mõõdud..selles mõttes et kui sa ütlesid 100l...150l siis ilmselt ei ole.. ma mõtlesin seda et kasti suurus tuleb välja arvestada millimeetri täpsusega...

Comment

Sõltub kastitüübist. Bandbass kast tuleb millimeetrise täpsusega teha. Samas on ühe ja sama kastitüügi jaoks erinevad suurused, kompromissid tehakse alumise sageduspiiri, kasti suuruse ja elemendi võimsustaluvuse vahel (suurem kast mängib madalamale, kuid liiga suure kasti puhulvõib väheneda elemendi võimsustaluvus). Ise teeksin sellele elemendile tuppa 150 L inverterkasti häälestusega 27 Hz-le, f3 on sel juhul ~29 Hz. Juhul kui kast läheb autosse, siis piisab vast 100 L kastist, häälestus jääb samaks. Autosse võib proovida ka 100 L suletud kasti.
        Algul tuli kõik lambist, siis leiutati transistor ning nüüd oleme otsapidi jälle kiviajas...

Comment

eino.. selge siis.. oleks vaja ehitajat kes teeks siis sellele elemendile http://www.tevalo.ee/cgi-bin/web_sto...artnr=240-9040
          150l kasti..kasti tegija vastutab heli kvaliteedi eest... disain on minu poolt enam-vähem valitud...asjaga pole väga kiire...ja asjast huvitatud võtku ühendust privaat sõnumi teel..seal lepime ka hinna suhtes kokku..

Comment

Working...
          X