Teade

Collapse
No announcement yet.

2 king audiot ühte kasti

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

2 king audiot ühte kasti

tere
    mul oleks selline asi et tahaks panna kaks kingaudio kõlarit ühte kasti.
    olemas on kingaudio 12 ja 8 tollised. kui suur peaks olema kast. ning milline peaks olema? palun aidake mind

Vs: 2 king audiot ühte kasti

Mina igaksjuhuks ühte kasti ei paneks king audio selline kahtlane värk kui üks läheb läbi siis teine ka enam õieti ju ei mängi. Aga eks 50L peaks aitama.

Comment

appi... ja mina mõtlesin et enam kunagi ei tule teemasid king audio koha, woofrid ju mega odavaks läind ja kvaliteet neil odavatel ka a.la rf punch, gas ja starsound. miks osta endale selline asi ja siis kastikallal ilgelt vaeva näha kui tulemus jääb igatepidi nigel ?
      TeamRMS

Comment

Esmalt postitatud ripspeed poolt
        appi... ja mina mõtlesin et enam kunagi ei tule teemasid king audio koha, woofrid ju mega odavaks läind ja kvaliteet neil odavatel ka a.la rf punch, gas ja starsound. miks osta endale selline asi ja siis kastikallal ilgelt vaeva näha kui tulemus jääb igatepidi nigel ?
        king audio pole jh nagu suurem asi aga mis gas'il, rf punch'il ja starsoundil viga on? :\
        Great success!!!one11 \o/

Comment

Esmalt postitatud it2x poolt
          king audio pole jh nagu suurem asi aga mis gas'il, rf punch'il ja starsoundil viga on? :\
          ma just mõtlen et king audio asemel võiks olla gas, rf punch või starsound sest need on suht odavad aga kvaliteeti on ikka roppu moodi rohkem kui king audiol.
          TeamRMS

Comment

Kas see kast pidi tuppa minema?Ega need gas-id ha punchi-d tuppa ka just kõige paremad pole.Pigem ikka visaton või audes.

Comment

Esmalt postitatud Hents poolt
              Kas see kast pidi tuppa minema?Ega need gas-id ha punchi-d tuppa ka just kõige paremad pole.Pigem ikka visaton või audes.
              kast läheb jah tuppa. ma mõtlesin nendest king audiotest sellepärast ehitada, kuna kloarid seisavad niisama kapiotsas

Comment

Eks need mõnele tümmimehele sobivad ka.Aga jah ise selline ei ole ja kui mul seisaks siis tahaks neist lahti saada.Eks oleneb milline sinu muusikamaitse on.King audiot siis 16 lehte http://www.tevalo.ee/foorum/search.php?searchid=58861
                Peaksid sealt piisavalt infot leidma.
                viimati muutis kasutaja Hents; 27 m 2006, 17:19.

Comment

Esmalt postitatud Hents poolt
                  oled kuulnud gas-i,punch-i, starsound-i või visatoni, audest toas ? kui ei siis ära hakak midagi rääkima mul on toas hetkel visaton punch ja audes ning eile oli alles 10"gas ja septembris müsüin maha 15" starsoundi. ära tule parem rääkima kui ei tea milelst räägid.
                  TeamRMS

Comment

Olen kuulnud nii audest , visatoni , gas-i ja punchi toas.Visaton ja audes olid ikka üle nendest.Niiet tean küll mis ma räägin , egas niisama kaaguta.Aga kõik siin teemas mainitud kõlarid on KA.st üle.
                    viimati muutis kasutaja Hents; 27 m 2006, 19:24.

Comment

ei tea 300 rms 15" starsound oli ikka kohe rohkem kui peajagu üle audes 104-4 jas ntx ja hind on neil ju sama. ning rf punch 12" 150 rms on ka väga palju üle audesest ja visatonist mille saab sama raha eest.
                      TeamRMS

Comment

Kvaliteedil ja tümakal on ka vahe sees, erinevaid muusika stiile kuulates oli ikka visaton ja audes paremad.Aga nagu õeldakse maitse üle ei vaielda ja ma ei näe siis vajadust vaielda kui võiks hoopis teemaalgatajal Tema jaoks õiget lahendust leida.

Comment

oled kuulnud gas-i,punch-i, starsound-i või visatoni, audest toas ? kui ei siis ära hakak midagi rääkima mul on toas hetkel visaton punch ja audes ning eile oli alles 10"gas ja septembris müsüin maha 15" starsoundi. ära tule parem rääkima kui ei tea milelst räägid.

ei tea 300 rms 15" starsound oli ikka kohe rohkem kui peajagu üle audes 104-4 jas ntx ja hind on neil ju sama. ning rf punch 12" 150 rms on ka väga palju üle audesest ja visatonist mille saab sama raha eest.

Aga Millest sina räägid?
                          Ei saa mina küll absoluutselt aru mida sina bassi juures hindad.
                          Seda, kui klaasid kapis liiguvad ja naabrid uksetaga on?
                          Või seda, kui täpne ja konkreetne on trummi löök, kui hästi kõlab basskitarri alumine ots, et mitte mingit kuminat ei oleks ja madalate sageduste taasesitamine saaks "hindamistabeli" järgi ikka oma õiged 15 punkti.

OT: Hentsi suund on öiiüdini aus ja õige ! igati (maakeeli) respekt
                          S A C
                          Siberian Audio Concept

Comment

no antud teemas nüüd bassilöögi täpsusest ei saa küll rääkida ja woofer ei tohiks üldse löögi bassi edastada vähemalt minujaks on woofer kuni 100hz ehk löögibassist pole väga haisu ja kui tahan löögibassi et mingit bass kitarri soolot kuulata sisi teen endle korralikud 3 riba tornid vms aga õnneks/kahjuks ma kuulan teist liiki muusikat.
                            TeamRMS

Comment

no antud teemas nüüd bassilöögi täpsusest ei saa küll rääkida ja woofer ei tohiks üldse löögi bassi edastada vähemalt minujaks on woofer kuni 100hz ehk löögibassist pole väga haisu ja kui tahan löögibassi et mingit bass kitarri soolot kuulata sisi teen endle korralikud 3 riba tornid vms aga õnneks/kahjuks ma kuulan teist liiki muusikat.
                              Kuni saja hertsini ei ole võimalik bassi lööki taasesitada? Ainult kumin, mõmin ja värin? ...tõsiselt räägid ikka?
                              Mis sageduseni mängib basskitarri alumine noot...think about it.
                              S A C
                              Siberian Audio Concept

Comment

Working...
                              X