Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
tahaks teada täpsemalt GAS WC1220.2 t/s parameetreid. tahaks teha bandbass kasti ehk keegi teab mõnd head lehekülge bandbass kastide ehituse kohta ja kui palju peaks olema inventerite läbimõõt kui ma panen 3 inventerit 2le GAS WC1220.2-le bandbass kastis? ette tänades
Madis, ega sulle juhtumisi huvi ei paku GAS WC1220.2 t/s parameetrid? Juhuks, kui tahaksid teha bandbass kasti ehk soovid mõnd head lehekülge bandbass kastide ehituse kohta ja äkki tahad ka teada, kui palju peaks olema inventerite läbimõõt kui sa paned 3 inventerit 2le GAS WC1220.2-le bandbass kastis?
Kui juba bolditamiseks läks.... madis07, palun ära ristpostita, eks Ühest teemast piisab, et kõigile kohale jõuaks, mida soovid Ja ei, mul ei ole pakkuda GAS WC1220.2 T/S parameetreid. Kummilohvid ei paku mulle juba ammu erilist pinget.
Algul tuli kõik lambist, siis leiutati transistor ning nüüd oleme otsapidi jälle kiviajas...
Comment