Teade

Collapse
No announcement yet.

Küsimus passikate kohta.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Küsimus passikate kohta.

Endal on olemas siis 4x sellised elemendid
    http://www.noortehnik.ee/?id=2&keel=ee&toode=237

Plaanis oleks panna nad kõik 1 te kasti ja siis võimutaha.Või peaks neile veel mingid filtrid vahelepanema.Kui jah Siis milline ( millised)

Sry lolli küsimuse eest aga mis teha kui olen võhik

Vs: Küsimus passikate kohta.

[norimine]Mul kah küsimus passikate kohta - mis krdi asi üldse on passikas??? Midagi kodakondsus- ja migratsiooniametiga seotut??? [/norimine][and no offence, oleme ikka sõbrad edasi ]

Aga kast 4-le valjukale tee 100 liitrit, häälestus 34 Hz (2 102 mm siseläbimõõduga toru, ehk siis 110 mm solgitoru, kumbki 348 mm pikk). Tegu EBS (Extended Bass Shelf) disainiga. Kasuta push-pull konfiguratsiooni (2 valjukat "näoga" väljapoole, kaks "näoga" sissepoole), võimendiks vähemalt 300W, soovitavalt 500...600W plate-amp (spetsiaalne subwoofri võimendi koos sisse ehitatud filtrite jm nänniga), veel parem, võta PA võimendi, mis sillatuna 600W annab, ja aktiivne crossover, nt see võimendi ja see cross. Valjukad jada-paralleelühenduses - 2 valjukat jadamisi ja siis need 2-sed grupid omavahel paralleeli.

Arvutuste järgi peaks sellise bassikaga saama 116...120 dB. Kontsertit küll ei anna, aga koju enam kui piisav.

Võid teha ka 2 kasti, kus kummaski 2 push-pull konfis valjukat, torusid siis 1 kastile, pikkus jääb samaks, samuti ka võimendi ja kross (vaid selle vahega, et valjukad ühenda JADAMISI ja võimendit ei silda).
    Algul tuli kõik lambist, siis leiutati transistor ning nüüd oleme otsapidi jälle kiviajas...

Comment

Tänud nõuande eest.Aga mul tuleb vähe teistsugune kast.Kõik kõllid lähevad kasti õigetpidi,peale tulep pleksiklaas sisu valge nahaga pealt musta kasti riidega ja sisse( kasti ja pleksi vahele) tagasihoidlikud ülesse sinine valgus lamp ja alla punane valguslamp Ja siis kuskile peaks tulema õhuvõtuava aga selle lasen tutaval täpselt välja uurida kuhu ja kui suur.
      viimati muutis kasutaja egert33; 19 m 2006, 16:28.

Comment

Esmalt postitatud egert33 poolt
        Tänud nõuande eest.Aga mul tuleb vähe teistsugune kast.Kõik kõllid lähevad kasti õigetpidi,peale tulep pleksiklaas sisu valge nahaga pealt musta kasti riidega ja sisse( kasti ja pleksi vahele) tagasihoidlikud ülesse sinine valgus lamp ja alla punane valguslamp Ja siis kuskile peaks tulema õhuvõtuava aga selle lasen tutaval täpselt välja uurida kuhu ja kui suur.
        Kui valge nahk, must riie, sinine ja punane valgus asja mängima panevad, siis edu.

Comment

Working...
        X