Teade

Collapse
No announcement yet.

Woofer tuppa.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Woofer tuppa.

mis arvate kas sellest saaks odava 100W subwooferi teha? http://www.tevalo.ee/cgi-bin/web_sto...rtnr=615-10170

Comment

see ei ole subwoofer. alates 1000.- algavad subwooferite hinnad (minu silmes vähemalt, näide : Audes 100w100-6)

Comment

Esmalt postitatud jannozz50 poolt
        see ei ole subwoofer. alates 1000.- algavad subwooferite hinnad (minu silmes vähemalt, näide : Audes 100w100-6)
        no ma arvan et esimeseks projektiks ideallne ju ? Ei ole vaja kohe tonni magama panna

Comment

ja siis on silmad nutused ja ehitamise isu igaveseks otsas, kui 100.- valjukas teeb ainult pehmet kärinat

see on muidugi ainult minu arvamus. sa võid siiski asjale kasti teha, kuid siis pead sa kindlasti siia kirjutama mis tulemus oli

Comment

ok, saab tehtud. Paari kuu pärast vast on olemas. Ja ma olen suht kindel et see hakkab tööle kui mitte just kõige paremini, siis rahuldavalt kindlasti. Ja ma teen sellele veel 100...200 W auto võimu kah
            oops, ei tohi autosse panna...siis oleks ju foorumi teemast mööda

Comment

See 6,5" pole mõtet, tee siis kasvõi 8". 6,5" on lahja - endal oli täpselt see sama ja ütleks, et parem pane teine 100 juurde ja osta 8" või 10"

Comment

Ei julge kohe liiga suurte valjukate kallale minna. Tuleb ikka tollhaaval asja arendada. Ma ehitasin mingi aeg tagasi omale 25W rms 4,5" bassvaljukale saepuruplaadist kasti. Mõõtmed võtsin kõhutunde järgi umbes 45X35X20 cm ja invertertoru tegin peldikupaberi rulli sisust . Praegu lasen sinna TDA2030 võimust(ilma filtrita) musa sisse ja mängib päris kenasti. Sellele 6,5" valjukale peaks vist umbes 2 korda suurema kasti tegema. Aga tolle jaoks teen filtri kah võibolla. Siis saaks nagu aktiivkõlari sageduse ja volume kontrolliga.

Comment

Working...
                X