Teade

Collapse
No announcement yet.

Firmade pingerida ?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Firmade pingerida ?

OT aga Miks kuradi ruupor kast?:S Kõik räägivad aga ise pole elusees näinud. Näidake pilte, kuidas arvutada jne.

Comment

Ruupor - ing. k. horn. Ehitusplaane ja pilte leiab siit
      Algul tuli kõik lambist, siis leiutati transistor ning nüüd oleme otsapidi jälle kiviajas...

Comment

Esmalt postitatud tehnofriik poolt
        Esiteks, mis sa arvad, kuidas need 18" ruuporkastid esinemispaika saadakse? Hobuvankriga? Või on väikesed neegripoisid selle jaoks? Võin näidata päris mitut disaini (üks 15", teine 12"), mida mahub tavalise sedaani tagaistmele mitu tükki, ja paar 18" ruupor mahutatakse "pirukasse" ära küll.

Teiseks, võimendeid on võimalik ka sillata, samuti on võimalik kasutada mitme mähisega elemente (mis ka PA vallas olemas, nt. LABHorn oli selline disain, kui mälu ei peta).

Kolmandaks, too mulle mõni erinevus PA ja autovaljuka vahel peale koonuse ja lõdviku materjali. Mõlemas valdkonnas on tähtis vastupanu väga rasketele tingimustele (PA vallas seda enam, sest kujuta, kui suvel +30 kraadi C-ga ja vihmaga Madonna staadionikontserdil või siis talvel lumesajus valjukad ja võimud ükshaaval ära kukkuma hakkavad - selline olukord on mõeldamatu!). Mingid JBL autobassikad nägid välja küll nagu ümbernimetatud PA torud - paberkoonus, riidest lõdvik, suhk väike käik. Inverterkastiga saab räige muhu sisse ka PA valjukale, aga see on mõttetu, sest ruupor on palju efektiivsem (kuni 30% kasutegurit, inverterkastidel laias laastus nii ca 1%) ja ühtlasema sageduskaraga.
        Ok, mul pole vaidlemise tuju ning teooria ning praktika on kaks erinevat asja. Kui kunagi oma asja valmis saad anna teada... hakkan ka ise tuleval hooajal uuesti SPL karusellis kaasa lööma, et ehk kohtume

Comment

Mida te arvate sellisest kodumultimeediat tegevast firmast nägu Microlab

Comment

Täitsa normaalseid asju teeb. Tavakasutajale igati sobiv.

Comment

Esmalt postitatud likoor poolt
              Täitsa normaalseid asju teeb. Tavakasutajale igati sobiv.
              minu arust on ka üllatavalt hea. Mul on üks 2.1 microlab-m280 ostsin prooviks osutus heaks tulevikus soetan vist mõne kallima varjandi

Comment

mul microlab Solo-2 hed satelliitideks, kõrgeid on piisavalt ja kesksagedust ka ja bass tuleb subwoofrist.

Comment

Esmalt postitatud by pass poolt
                  mul microlab Solo-2 hed satelliitideks, kõrgeid on piisavalt ja kesksagedust ka ja bass tuleb subwoofrist.
                  muidu rahul jah ma ka vaatasin neid poes aga ei ost kui ma õieti mäletan maksid nad 600 kuskil jah...

Comment

mina olen küll rahul- sateliitideks sobivad hästi,mul maksid üle 700 natuke.

Comment

Working...
                    X