Teade

Collapse
No announcement yet.

Küsimus.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Küsimus.

Tere, kumb valjuhääldi oleks parem trance, hardstyle, d'n'b ja kõige muu säärase kuulamiseks. Kas see http://noortehnik.ee/?id=2&keel=ee&toode=950 või see http://noortehnik.ee/?id=2&keel=ee&toode=241

Vs: Küsimus.

Elemente ei saa nii liigitada, et üks on parem sellele muusika stiilile ja teine sellele, kuna enamik bassielemente on võimelised mängima 30 ja alla selle hz. Kast tuleb lihtsalt häälestada vastavalt sinu muusikastiilis kõige enam esinevale sagedusvahemikule.

Siin peaks olema rohkem küsimus selles, kumb element sulle paremini sobib oma takistuse poolest, oma välimuselt, firma nimelt jne.

Kui sa minu arvamust kuulda tahad, siis ma muidugi valiks tuppa Audese, tal on märksa parem tundlikus ja tundub, et ka pikem käik.

Comment

Sõber tahtis teada lihtsalt mudu.. aga audesel vuntsid nirud ju ? lagunevad ruttu.

Comment

ma valiks audese anyway. vuntse annab parandada, kui sa just ilma käteta ja jootekolvita ei ole.

Comment

irw audese vuntsid on täitsa normaalsed. See on mingi üli harv juhus, umbes mingi paar venda on kuskil foorumis rääkind, et "nää piinasin 5 aastat ja nüüd vuntsid läksid katki" ja nüüd kõik kardavad seda.

Mina mõtleks selle peale ka natuke, et see konkreetne Punch on Rockfordi üks odavamaid elemente ja nagu ikka, ka hea firma odav toodang on saast üldiselt. Samas 100W100-6 on kasutusel väga kallites kõlarites ja Audese vängeim element, mida saada on. Ja noh... ta näeb välja ka, nagu jõhker ja korralik asi, mitte mingi bling bling.

Comment

Hm, nojah.. aga vahel laseb pikemat aega täiega ja siis audese vuntsid surevad ära ju. ?

Comment

siis teed uued kohe, kui elemendi kätte saad!

Comment

Ma ei usu, et need ise tehtud vuntsid kauem vastu peavad, kui originaalid. Ma ütlen veel kord, et ära karda neid vuntse, 99% et nendega ei juhtu midagi. Võid lasta ükskõik kui pikemat aega täiega, kui võimendi pole võimsam, kui 100w100-6 kannatab.

Ja kui juhtubki, siis tseki alusel võid alati elemendi poodi tagasi viia ja lasta seal korda teha, kui ise ei viitsi tinutada.

Comment

Working...
                X