Teade

Collapse
No announcement yet.

membraani värvimine ???

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

membraani värvimine ???

selline küsimus,et mis te arvate membraani värvimisest BASSIKA ELEMENDIL ??? .. ma siin vahepeal lugesin küll igast asju sellest värvimisest siin foorumis,aga ma küll nagu otsusele ei jõudnud millega nagu võiks ja peaks värvima.vaevalt ma viskaks mingi laevärvi sinna peale .......

pakuti küll aerosooli aga millist neid on nii palju erinevaid ju

TÄNAN !!!!!

Vs: membraani värvimine ???

Lühike vastus - EI!

Aerosool oleks kõige ohutum, kuid siiski mitte hea. Las olla nii nagu on. Aerosool imbub läbi ja tõmbab kõveraks papi, teeb raskemaks ja sellega muudab parameetreid.

Comment

no aga,varem olnud teemadest selle kohta on peaegu kõik õelnud,et pole mingit muret !?? no aga kui mul membraan pole papist,kas siis ka imbus sisse v ??. aerosool minuarust küll nagu ei tohiks niipalju sisse imbuma hakata ,et hakkab kokku tõmbuma,ega se membraan nii õhuke ka pole ju !!??

Comment

Kaldun arvama, et õigem oleks tõesti elemendid jätta sellisteks ,nagu nad on ostes olund, see igasugu sodiga kleepimine ja värvimine ei tundu eriti kasulikud tegevused olema. Tean juhtumit, kus üks sõber värvis oma elemnedi üle, oli mingi odavama otsa king audio, membraan oli plastikust või millest iganes nad on ja siis aerosooliga värvimisel tuli membraan sealt selle kummi küljest lahti ja sada häda. Sama on ka näide, kus subakas ilgelt plärises ja kolises ja siis kleebiti sitapaberi tükikestega membraan üle ja krabin kadus, heli oli ka "mahlakam" aga ega see supakas siis eriti muud peale rõhu tekitamise ei teinud
        Condemn the hive.

Comment

http://www.tevalo.ee/foorum/showthre...ht=v%E4rvimine

Kusagil seal oli juttu mingisugusest spetsiaalsest möginast, millega neid pappe immutada/värvida, ei mäleta täpselt. Loe ja uuri.

EDIT: Esimeses - gura :"Tevalos on muide müüa spetsiaalne koonuse värvimise vedelik, mis on kindlasti parem kui mingi spray."
          viimati muutis kasutaja ainpaasalu; 13 m 2007, 01:13.
          Condemn the hive.

Comment

Aerosoolid võivad kummilõdviku ka korralikult ära rikkuda. Kunagi sai proovitud mustaks värvida ning ega tulemus kiita ei olnud, kummilõdvikul ei olnud oma siledat väljanäegemist enam.

Comment

selle jaoks tuleb ka neid puhastada onju

Comment

Esmalt postitatud laulasmaa poolt
                no aga,varem olnud teemadest selle kohta on peaegu kõik õelnud,et pole mingit muret !??
                Miks sa uue teema siis teed kui sa oled juba vastuseid saanud/lugenud??
                Ja,kohe kindlasti see kahjustab elementi.
                www.vahtraleht.org

Comment

pange lukku ka !

Comment

miks värvida kui kõlar on isegi täiesti korraliku disaini ja värviga. aerosooli saab vist kasutada vaid propuleeniga kaetud membraani puhul, siis on ikka mingi kindlutunne et läbi ei imbu, kuid kõvaks läheb küll alati värvi enese omaduste tõttu.

PS: ja "liikuvad" osad värvimise ajaks kohustuslikus korras kinni katta!!!!
                    Fools and fanatics are always certain of themselves, but wiser people are full of doubts

Comment

Tundub, et sa tahad väga proovida. Mina ütleks, et kui väga tahad, siis lase käia ja anna pärast meile tulemustest teada.

Comment

lukku !!

Comment

ma ei mõista miks seda maha tehakse ning targuttakse et muudab andmeid nii kohutavalt, ise lasin kuangi suva spreiga audese üle ning jäi päris ilus isegi kummi lasin spreiga üle ning ei muutnud ssee üldse heli vähemalt minu kõrv vahet ei teind...
                          TeamRMS

Comment

Esmalt postitatud ripspeed poolt
                            ma ei mõista miks seda maha tehakse ning targuttakse et muudab andmeid nii kohutavalt, ise lasin kuangi suva spreiga audese üle ning jäi päris ilus isegi kummi lasin spreiga üle ning ei muutnud ssee üldse heli vähemalt minu kõrv vahet ei teind...
                            Ma ei hakka siin pikalt targutama, nii nagu sa siin oma arvamust avaldad, vaid ütlen sulle kohe, et sa pole seda teemat kusagilt uurinud, ega ka selle kohta midagi lugenud! Sellepärast sa ei mõistagi seda.Üldreeglina seda ei teha! See muudab valjuhääldi omadusi kõlas ja võib seda teha suures ulatuses. Samuti mõjub halvasti pabermassist koonusele, muutes selle rabedamaks ja kergemini deformeeruvaks. See, et kummi ääre üle lasid see oli lolluse tipp! Kindlasti muudab see ääres oleva kummi omadusi ja plastilisust. Kõik see mõjutab sellise vajuhääldi kõla ja ka kindlasti tema ealisust. Targutavad need, kes on selle valdkonnaga rohkem tutvunud ja oskavad loogiliselt mõelda tagajärgedele, mis muutub materjalis seda värviga töödeldes.Värvitakse väga paljusid asju kuid mitte valjuhääldit. Teema täienduseks.On olemas tehnoloogia ja selleks otstarbeks spetsiaalsed liimid ja plastilised massid, millega on võimalik töödelda pabermassist lairiba valjukate koonuseid ja teadlikult muuta nende parameetreid kõla suhtes. Näiteks tuua madalamale resonants sagedust, muuta ühtlasemaks ja ühtlustada kahe ühesuguse vajuhääldi karakteristikaid. Kuid see pole värvimine ja see on teine teema.

Comment

Mõned ajad tagasi siin oli ju teema kuidas keegi auto papp elemente värnitsaga üle tegi. Oli väga hea olnud. Ainult et seda kõrgete koonust ei tohi puutuda.
                              Maailm oleks puhas ja süüta
                              kui poleks õllejogurtit
                              - Õ.Õ.

Comment

Working...
                              X