Teade

Collapse
No announcement yet.

JBL E 250P või Polkaudio PSW505

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

JBL E 250P või Polkaudio PSW505

Et siis sellised bassikõlarid oleks sama raha eest saadaval. Kumba eelistada? Huvitab just kogemus.
    viimati muutis kasutaja V200; 18 m 2007, 13:54.

Vs: JBL E 250P või Polkaudio PSW505

JBL arvan ma

Comment

Tekkis võimalus neid kõlareid õhtu otsa kodus proovida ja poodi tagasi viisin JBL-i, kuigi seda oli raskem tassida.
      Väike kommentaar ka:
      Muusikat kuulates oli kõlarite vahe vaatamata üsna võrdsetele tehnilistele näitajatele päris suur. Polkaudio heli oli oluliselt võimsam, pehmem ja meeldivam.
      JBL jäi tublisti alla. Lisaks laulis ka rohkem kaasa, kuigi kõrged sai maha lõigata minimaalselt 50 Hz pealt (PolkAudio min 60 Hz).
      Filme vaadates meeldis JBL kohati rohkem, bass oli konkreetsem ja täpsem. Üldiselt aga oli PolkAudio ka filmi osas veidi parem.

Comment

Subakate koha pealt ei oska kosta, kuid Polki kõllid omalgi toas ja enne ostu kuulasin võrdlesin nii mõnegi teise tootja omaga, Polk tundus mulle kõige naturaalsema heliga, ei olnud madalad üle pingutatud ka keskmised ja kõrgedki omal kohal, samuti puudusid helipildis paljudele iseloomulikd "augud" helipildis. Aga see minu isiklik arvamus.
        Forget the net. Switch on the set. Warm it up slow and go. Light the tubes, bask in the glow. Surf shortwaves on your old radio.

Comment

Working...
        X