Teade

Collapse
No announcement yet.

Logitech x 530

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Logitech x 530

Tahaks teha sellise asja, et võtta x 530 seest selle võimu-noh see värk mis seal sees on koos kõlariühendustega, ehitada uus, suurem subbakas ja panna see sinna sisse... kas see toidaks ära näiteks mingi audese 100W subbaka? või peaks midagi ümber tegema seal? tahaks seda teha sest x 530 esi-taga ja keskkõlar on hea küll aga supparist jääb kole väheks...

Vs: Logitech x 530

jaah se on hea mõte,ja selle kohta on palju räägitud..aga nagu ma olen ka rääkinud,teistele kes seda mõelnud,et asi on nii.se võimendi tagab oma kõlarite ja wooferi jaoks võimu ära,aga see kui sinna panna asemele mingi suuremat sorti asjandus (woofer) siis se võimendi võib läbi kuumeneda..mul endal oli asi võimendi taga natuke aega,aga sel polnud mõtet sest se võim(logitech oma) läks nii kuumaks ,et enam ei julgenud lasta,sest äkki lasen läbi .aga kui keegi või sina selle asja ikka korda saadad,siis võiksid ikka rääkida kudas tegelt on ..sest teise subaka ühendamisest ei tea ega oska midagi õelda

Comment

nuh seeasi on nii et kuumeneb see juba originaal subbaka kauaaegsel kasutamisel päris kõvasti... a olen pand yhe oma tundmatust supparist sinna taha ja ei oska midagi öelda.. kas ta õieti ära võimendab ei tea.. yx siin oli pannut s 90 suppari a ta ei ole öelnud kuidas võimendas... ja kuumenemise kohta on nii et kui panna yx korralik ventikas siina kas siis asi ei parane?

Comment

S-90 või Audes - vahet ei ole, sest võimust võib väheks jääda ja bass hakkab "üle peksma".
        Isiklikult arvan, et S90 bass sobiks paremini, sest ta on odav ja pärleid (audest) pole mõtet sigade ette sööta.

Selle jahutuse kohta niipalju, et kui teed inverterkasti, siis võibolla ei kuumene üle, sest õhk liigub päris palju.

Comment

muide kui sa ei tea siis.sellel ongi inventer kast ja seda ka,et ega se kuumeneb jah isegi koos originaal kastiga

Comment

Working...
          X