Teade

Collapse
No announcement yet.

Mida arvata sellest elemendist?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Mida arvata sellest elemendist?

Plaanis osta endale korralik helisüsteem ja silma jäi selline woofer: http://www.tevalo.ee/cgi-bin/web_sto...?artnr=615-280 Kellegil on äkki kogemusi või nõuandeid? Kui suur kast sellel üldse olema peaks?
    Või äkki kellegil parem element pakkuda umbes 1700.- eest

Vs: Mida arvata sellest elemendist?

ma ostsin just sellise omale , tegin kasti ka

Comment

Kuidas heli on? On see oma hinda väärt?
      1 foorumikaaslane andis mulle kasti jaoks sellised andmed: 18 mm vineer, sisemõõdud 864x514x462 mm, välismõõdud 900x550x498 mm, toed 1 tk eest taha, 2 tk külgseintele. Invertereid 2 tk, 110 mm solgitoru pikkusega 65 mm.

Comment

hinda on ikka väärt , kõvasti parem kui mingid auto jurad. aga oleneb ka milleks sul teda vaja läheb.

ükspäev tõstsin õue et nats musa kuulata väljas , aga naabritele miskipärast väga ei meeldind , jooksid kohe kohale et "neil pakettaknad värisevad et nii ei saa"

ma ise tahan juba natsa võimsamat , uuringi kappa , sigma ja kilomax omi

Comment

Kodukasutusse 200 L paras - väiksema kastiga ei mängi nii madalale. Vähenev võimsustaluvus pole probleemiks - nagunii keskmises elutoas naljalt üle 10 W selle elukaga ei kulu...
          Algul tuli kõik lambist, siis leiutati transistor ning nüüd oleme otsapidi jälle kiviajas...

Comment

mul 140 liitrit kast , ei tea kas liiga väike siis? tegin et mahuks täpselt yhte nurka ära.
            aga muidu ruumis sees on bass palju väiksem kui väljas.Väljas on päris mõnus tugev bass. nüüd ongi mure et kõrgeid oleks ka vaja , praegu panin kõrgeteks mingi pioneeri 3 ribalise ovaali. kas keegi oskaks paremat midagi soovitada mis sama valjult kõrgeid mängiks kui see delta15 bassi mängib.

Comment

Mis võimu sa sellel kasutad?
              Lähen nüüd ka natuke teemast kõrvale
              Endal plaanis kokku panna ka 2 kõrg-keskhelikasti ja sinna peaks minema 2x Visaton BG20 http://www.tevalo.ee/cgi-bin/web_sto...artnr=240-3020 + 1x Pieso PH8 http://www.tevalo.ee/cgi-bin/web_sto...artnr=615-8176 ja selliseid kaste 2 tükki + woofer.

NB! Kogu kraam surutakse 10 ruudusesse tuppa (korteris) Aga see ei jää mul ainult koduseks kasutuseks.

Comment

vaatasin enda torud üle ja mul nad 11cm pikad . kas keegi teadjam võiks öelda kas see on väga suur probleem? et peaks nad 65mm pikkuseks tegema , ja kust see mõõt võetakse kui kasti materjal on 22mm kas siis see 65mm on koos kasti paksusgea ?

Comment

Working...
                X