Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Teade
Collapse
No announcement yet.
soovitage subwoofrit ja võimu kuni 5000 krooni eest!!!!
Vs: soovitage subwoofrit ja võimu kuni 5000 krooni eest!!!!
Kõigepealt, defineeri "jõhker bass". Teiseks, kui asi läheb tuppa, siis UNUSTA ÄRA KURADI AUTOSSE MÕELDUD KUMMILOHVID! Need pisikeses suletud ruumis undama mõeldud junnid sulle TOAS "jõhkrat bassi", misiganes see ka ei oleks, ei anna. Ja üldse, miks kaks teemat? Eelmises soovitati sulle Eminence Omega pro 18, selle põlgasid ära, kuna "ei näe ilus välja". Kuramus, ega see mingi iluasi ei ole, vaid tõsine tööriist, mis annab tõesti sulle selle "jõhkra bassi", misiganes see ka ei ole. Samasugused elukad mõirgavad suurtel reividel ja paremates ööklubides, ja neid on TUNDA sadade meetrite kaugusele. Mingid autokäkid ei saa säärastele monstrumitele mitte ligilähedalegi, olgu vatte kirjas või miljon ja membraan puhtast kullast ja briljantidega pikitud.
Oehh, sai nüüd end kergentatud... Vihale ajavad need tatikad, kes räägivad oma "jõhkrast bassist", mida peab tingimata tegema mingi magneti külge poogitud kroomitud peldikupump, ja suur värviline number peab olema kah peale kirjutatud (mis sest, et juba veerandil sellest numbrist asi põleb heledal leegil). Väheke parem kontroll võiks olla selle üle, milline rahvas siia liitub - DIYAudio foorumis on lihtne ja toimiv skeem - uue kasutaja esimesed postitused ei avalikustata enne, kui need modede poolt üle vaadatud. Siin võiks midagi taolist olla, vähem spämmi.
Algul tuli kõik lambist, siis leiutati transistor ning nüüd oleme otsapidi jälle kiviajas...
no nii kuri ei tohiks ka olla ju. ok ma ei tea mis ta seal kusagil eelmistes teemades tegi aga ma kujutan oma vaimusilmas ette et poiss tahab võimalikult madalat mahedat bassi nii valjult kui võimalik. Samas erektsioon võib tekkida asja peale mida olemaski pole ja kui sa saad tuppa a'la jõhkra lammutaja siis kaua sul majas/korteris asjad korras püsivad.mul oli siin korraks toas amfitoni järgi hertz hx 380.ta oli 109 l inverteris.nii mõtle nüüd see hertz makasab poes 3700+ teed kasti loomulikult ise ja mingi 500.- saad äkki hakkama selle eest ostad või kui sul juba on siis mingi võimu,amfiton peaks olema ainult 35 rms. mul aknad ja põrand ja asjad käisid.enam nagu ei taha bass pole konkreetne toas nagu s90 teeb puhtamat.mina soovitaks ikkagi et osta tuppa se audese element sellele korralik võim + kast ja sa oled rahul kui ei siis osta tõesti mingi konserdi supakas ja lase kasvõi aknad eest ära
Aga mis ta siis teeb kui ta ilgem räpi fänn on? Ei ole väga neid kontsert valjukaid näinud mis teevad häält 40Hz ja madalamal. Olen isegi mõnda kasti toksinud mingisugustele PA valjukatele aga xmax'ist tahab xmech muutuda väga kiiresti kui jõuad 45Hz'st alla poole
ohoo effe:P ei teadnudki et sul siin ka kasutaja
ma arvan et võimalikult karm auto suppar mingi 15"
aga kamoon
sul ju endal ka audes
palju jõhkramat sul tuppa vajaon
ja veel et asjad lagunema ei hakkaks :P
Comment