Teade

Collapse
No announcement yet.

Oomide sobivus?

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Oomide sobivus?

No nimelt tekkis mul küsimus, et kuna tevalos on müüa üks ästi odav bassikas(selline),siis otsustasin et tahaks endale ka seda,aga vaatasin et asi on 8 oomine, kuna täpselt ei tea kuhu ta läheb,siis ei tea kas sobib või mitte,arvan et aeg-ajalt istub ta autos ja aegajalt ka toas,oleneb,nüüd tahakski teada kas 8 oomist võib ühendada auto süsteemidele,autos peaks asjad olema vist 4 oomi,võimu mul pole sellele, aga muidu kas on väga raske ehitada sellisele asjale ise võimendit,võimalikult väikse voolu pealt ja sellisele võimalikult sobivat,sest on võimalus et ma viskan ta vahest ka mp3'e taha, mis vaevalt sellist asja võimendada jõuab eriti,
    niiet ootaks häid ettepanekuid selle kohta kvaliteedist mul suht suva, sellise hinna juures ta ei saagi midagi korralikku olla ma arvan,peaasi et ta natukenegi helile juurde annaks

Vs: Oomide sobivus?

autosse võib küll ühendada, enamus automakke on 4-16 oomi

Comment

ok,ma tegelt leidsin endale parema supaka, http://www.tevalo.ee/cgi-bin/web_sto...rtnr=615-10172
      on üldse keegi sellist omand ja teab öelda midagi selle kohta?
      ja siis tahaks ikka teada selle võimu asja pealt veel
      viimati muutis kasutaja CORRADO; 29 June 2007, 22:36.

Comment

Eks ta selle raha eest ikka mingit "häält" tee ja oomide pärast pole ka vaja muretseda. Mõtlema peaks põhjalikult hoopis siis kui seda krappi üle 25W RMS võimendile järele hakkad toppima, siis on suur oht häälepooli mahapõlemiseks ja pärast seda ongi asi kutu.

Comment

isegi kui läheb läbi siis ega sellest paarist sotist kahju ka pole ja ma vaikselt hakkan mõtlema et raadio originaal võimsus peaks ka täitsa sobima

Comment

Autoraadio võimendist kusjuures sellistele elementidele täiesti piisabki, eraldi võimsusvõmendit pole otstarbekas kasutada, nii väheneb ka läbipõlemis oht.

Comment

aga kuidas ühendada PA woofrid kas paralleelselt või kumbki eraldi kanalisse?

kas heli ka teistmoodi välja näeb kui on 4 või 8 oomi?

Comment

kui sa heli juba nägema hakkad, siis oled kas väga eriline inimene või peaksid pöörduma psühhiaatri poole

võimalusel ühenda kõlarid eraldi kanalitesse. heli vahet ei ole 4 või 8 oomise süsteemi puhul. küsimus on pigem sobitamises. nt 8 oomist kõlarit 2 oomise võimendi järel pidada on suht mõttetu, kuna 2 oomisel võimul ei ole väljundpinge nii kõrge, et 8 oomine isend korralikku häält hakkaks tegema. 4 ja 8 oomi korral on vahe pisem, aga siiski tuntav. kõlari takistus eitohi kindlasti olla väiksem võimule lubatust, võimendi lihtsalt sedasi kaua ei kesta
                Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

võimendi lubab kasutada mõlemmat varianti

2x650wrms 8oom
                  2x1200wrms 4 oom

et ma ei saa nagu aru miks ma peaks seda 8 oomist varianti kasutama kui 4 oomise korral saab palju suuremat e. topelt võimsust kasutada..

Comment

lihtsalt 8 oomiste kõllide korral om max väljundvõimsus selline. sa ei hakka ju ise valjukatelt keerde maha kerima, et takistust väiksemaks saada. ilmselt saad need võimsused 4 jagada. 8 oomi korral on vb max võimsusel moonutused väiksemad
                    Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Working...
                    X