Teade

Collapse
No announcement yet.

Palun Aidake ! :) Aktiiv Supaka kohta oleks natuke infot vaja ? =)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Palun Aidake ! :) Aktiiv Supaka kohta oleks natuke infot vaja ? =)

et siis plaanin koju endale osta aktiiv subwooferit, aga ma ei tea täpselt et kuidas ma selle tööle saan. Ma tean, et aktiiv subwooferil on võim juba sees aga kas ma saan kuidagi kõrged sagedused ka kätte ? Subwooferi ma saaksin tööle ilusti aga selline küsimus et kas Aktiiv Subwooferi või võimendab näiteks 2 tava kõlarit ka ära mis on kõrgemate sagedustega ?

Aidake palun kes vähekenegi teab või aktiiv subwooferit ennem näind on.

Et siis Kas ma saan Aktiiv Subwooferist kuidagi kõrgemate sagedustega kõlarid ka tööle või läheb vaja kahte eraldi võimu
    Ma arvan et peaks aktiiv subwooferil olema veel mingid augud kust saab kõrged sagedused ka tööle ?

Ette Tänud !

Vs: Palun Aidake ! Aktiiv Supaka kohta oleks natuke infot vaja ? =)

selline aktiiv mida sa arvatavasti mõtled, need käivad ressiverite järgi ressiveritel on sub out
    Kes tasa sõuab, sel mädanevad aerud ära...

Comment

mis on ressiverdid ? ja kas siis saab aktiiv subwooferi tagand kõrgete sagedustega kõllid ka tööle ?

Comment

Ressiver on nagu muusika keskus selline universaalne saad cd-isi ja raadiot kuulata. Võimendina saad ka kasutdada. Siin on terve hunnik häid ressiivereid http://www.noortehnik.ee/?id=2&keel=ee&kategooria=153
        Se oleneb aktiiv woofrist mõnel vist isegi saab. Enne ostmist uuri kas tollel on kesksageduse jaoks spetsj. võim sees.

Comment

Ok. Tänud! ma pmst. tahtsingi teada et kas selline on üldse olemas .
          aga kumba siis mõtekam on osta/teha ? Et kas osta võim ja subwoofer ning kast ümber ehitada või siis otsida aktiiv subwoofer millel kesksageduse jaoks spetsiaalne võim sees ?

Comment

Kui oskad ehitada siis tuleb palju parem woofer kui poest ostes. Poe kastid on küll ilusa disaingiga aga kui sisse piiluda tuleb pisar silma. Siin üks aktiiv woofri projekt http://www.zone.ee/basssoundman1/aud...00-6_tuppa.php Võimu ja elemendi saad luise noortehnikust.

Comment

No ei tea kas ehitada oskan aga kõike annab õppida . =) aga ühte asja küsiks .. et siis ma teeks vineerist kasti... aga kas siis panna inverter või mitte ? kui panna siis milline paks või peenike ? ja kuidas ma ta siis õhukindlaks teen liim ja kummitihend või kuidas se siis käib ? ja kas helikindlaks tuleks ka teha ntx vatt seintesse ?
              Ja kui võimsa supaka peaks siis ostma 15 ruutmeetrisesse tuppa =) =) ?
              SUURED TÄNUD KUI KEEGI NENDELE KÜSIMUSTELE VASTAKS

Comment

Ega seal midagi rasked ei olegi peaasi et kuldne käsi on saed sirgelt ja õigesse möötu. Kinnise kastiga on bass kvaliteetsem aga inverteriga on kõvem helirõhk. "õhu kindlaks" teed kasti PVA liimiga või silikoniga. Vatiini tuleb panna olenevalt kasti tüübist, kui on kinnine kast siis topid kuskil 70% kasti mahust vatiini täis. Inverter kasti puhul soovitan kõik seinad kuskil 3 cm paksuse vatiini kihiga ära katta. Vatiini ei kasutata selle jaoks et kast helikindlaks teha vaid et bass oleks pehmem. Olen lugenud et kasti mahu pidi ka kuidagi suuremaks tegema. 15 ruudusesse tuppa peaks 100w audesest piisama.

Comment

No ok... siis kui ma siia 2x 400w kõllid panen siis ma arvan et käib juba bass ikka kerest ja kopsudest ka läbi ? ( ma kardan et lasen aknad eest ära ) aga jamh.. SUURED SUURED TÄNUD IGATAHES ....
                  aga kas ma teen siis paksu või peene inverteri ? =)
                  AGA KUIDAS MA SELLE TÖÖLE SAAN TOAS ? SIIS LÄHEB VAJA VÕIMENDIT . AGA MA EI TAHAKS KODUKINO VÕIMENDIT KAS LIHTSALT BASSIKÕLARIVÕIMENDIT NEED MIS noortehnik.ee-s auto tehnika all on need õvimendid on odavamad kui kodukino omad. kas neid toas ei saa kasutada ????? või ned asjad käivad kuidagi lihtsamalt ? Raudselt on nii et ostad võimu selle mis autotehnika all on ja saab ilusti toas tööle ?
                  aga ma ei tahaks sellist asja mis nagu elektripistiku 12woldiseks teeb nagu autoaku värk vms ? et mis variante nende võimudega on ?=) aidake palun! =)=)=)
                  viimati muutis kasutaja lab1das; 16 m 2007, 23:19.

Comment

Chime naerab juba päris küljeli maas
                    Aga jah, räägi parem oma eelarvest ja olemasolevast tehnikast. Mida lõpuks saavutada tahad?

Comment

Inverter tuleb täpselt välja arvutada kasti liitrite pealt. Auto võimu ei sa toas tööle. Aknaid sa küll mingi valemiga eest ei lase. 2x400w on tuppa väga liiast. Endal oli kunagi 300W GAS se oli juba väga liiast.

Comment

liiast muidugi, sa osta endale see audese element ja siis see supaka võim, kärab küll

Comment

Noh ma ostaks siis sellise elemendi http://www.noortehnik.ee/?id=2&keel=ee&toode=240 on see normaalne ?
                          Aga palun aidake millise võimendi ma sellele saaks ?
                          ma olen hädas ei oska nagu vaadata ? võimalikult odavat tahaks aga ma tahaks sellist mis on 3me kanaliga vist.. noh et ta ikka võimendaks 2 kesksagedusega kõlli ka ära. =) palun aidake mind :P
                          et oskab keegi äkki mingit võimu soovitada (odavat) mis võimendaks ytleme siis 2 kesksagedusega kõlli ja selle supaka =)

ETTE TÄNUD TÄNUD TÄNUD!

Comment

No näed, hakkavadki need eelarve probleemid välja lööma
                            Selliseid võime vähemalt minuarust ei liigu väga, ise leidsin kunagi börsis keegi müüs mingit tehnicsit, mis oli 1x420rms + 2x175rsm 4 oomi juures mis maksis 5000.- Õige hind olevat tal olnud 17 000.- ja see oli umbes aasta tagasi. Minu lahendus siia on stereo võim(2 kanaliga) ja siis supakale eraldi võim aga kogu see üritus läheks sulle vast liialt maksma

Edit: Milleks sul supakat vaja on? oled sa kusagilt alustanud, näiteks kasvõi s-90stest. Selles suhtes, et kui sul mingit hullu jurakat vaja pole ajavad korralikumad kõlarid asja ära.

Comment

ei noh ma tahaks nagu ikka sellist bassi saavutada mis ikka kerest läbi käiks. aga võimud on niikorraliku hinnaga ikka et jube... :P
                              Noh kui ma teex ntx audese elemendist mingi 150-300w bassikast. aga ma tahaksin võimendit. see onngi kõige suurem jama et võimu pole naq... ja kuidas ma saaksin ise võimu teha näiteks sellest mis eelmises tekstis antud on ?

Comment

Working...
                              X