Teade

Collapse
No announcement yet.

Palun Aidake ! :) Aktiiv Supaka kohta oleks natuke infot vaja ? =)

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Vs: Palun Aidake ! Aktiiv Supaka kohta oleks natuke infot vaja ? =)

jah, sa saad sellest elemendist ja sellestvõimendist subwoofri teha aga võta juba se kõige kallim audese element
    Kes tasa sõuab, sel mädanevad aerud ära...

Comment

aga see on ju 86dB ainult kas see mitte paha pole ? no ilmselt mitte sest see kvaliteetne..... aga selline küsimus... aga kust ma saax siis sellise odava resssiiiveri mis mängix 2x30 w kõllid ka ära ja millel olex bassiväljund et saaks siis aktiiv subwooferi taha panna.. ja muud ma ei tahakski .. palun äkki saaks keegi mulle otsida siis sellise värgimis olex odav ja võimendaks 2x 30w kõlarid ära ning sub väljundiga aktiivi jaoks:P
      PALUN AIDAKE!

Comment

aga see on ju 86dB ainult kas see mitte paha pole ? no ilmselt mitte sest see kvaliteetne..... aga selline küsimus... aga kust ma saax siis sellise odava resssiiiveri mis mängix 2x30 w kõllid ka ära ja millel olex bassiväljund et saaks siis aktiiv subwooferi taha panna.. ja muud ma ei tahakski .. palun äkki saaks keegi mulle otsida siis sellise värgimis olex odav ja võimendaks 2x 30w kõlarid ära ning sub väljundiga aktiivi jaoks:P
        PALUN AIDAKE!
        kõigepealt võiks lõpuks välja möelda mida sa kokkuvõtteks tahad siis saavutada , kas helirõhku mis kopsud rindkerest välja taob või siis kvaliteeti ?
        ...kas sa ise ka millegiga hakkama saad või peavad kõik sulle ette taha ära tegema....loe natuke foorumit ja 75%-le küsimustest saad sa niisama ka vastuse. 2x30w võimendiks sobib Radiotehnika U-101 ja mingi aeg oli seda siin foorumis müügil ka. või jälgi kuldnebors.ee võo osta.ee....ehk leiad sealt midagi .....

...*kas kasutaja "lab1das" paneb kõrva tropid kõrva kui ta muusikat hakkab kuulama? sest mulle jääb arusaamatuks ,miks bass peab rindkerest läbi võbisema ?

Comment

No sest lab1dale (ehk mulle) meeldib bass mis aju logistab
          Noh ja ma tahaks ja sellist rõhku mis kopsu välja taob :P et siis tuleb invertor panna ?
          aaa... JA ÜKS VIIMANE JA TÄHTIS KÜSIMUS : Kas ma pean aktiiv subwoofrisse mingi filtri ka sisse panema ?????
          Tänud tänud tänud :P

Comment

filter on selles võimendis olemas juba

Comment

YESSSS!!! SIIS MUL KÕIK TEADA !!!!!
              TÄNUD TÄNUD TÄNUD KÕIKIDELE !!!
              ET MA SIIS SELLE ELEMENDI JA VÕIMU JA SIIS 2 plärukõlli ka taha ja siis MA KUULAN ENNDAL SITAJUNNI VEDELAKS tänud ..

Comment

Aga äkki keegi oskab aidata leida kohti või kohta kust saaks osta ntx. Estonia 010 ... seal kuldses börsis on ja 1000.- aga ma saan raha kätte alles 2 nädalapärast et selleks ajaks võib seal juba otsas olla .. .et äkki keegi saab aidata ? kui äkki juhuslikult teab kus on sellist,mingit odavat võimu mis lihtsalt ntx.. 2x30w ära võimendab...
                Kas muusikakeskusel saab ka subwoofer väljund olla :O ?
                Või mida se i Bass tähendab ? =) =)
                Ja millest aktiivi subwooferit mõtekam teha on saepuruplaadist või vineerist??? =)

Thanks! =) =) =) =) =) =)
                viimati muutis kasutaja lab1das; 22 m 2007, 11:27.

Comment

kustutada

Comment

Esmalt postitatud nxp poolt
                    kustutada
                    nõustun.

Comment

Working...
                    X