Teade

Collapse
No announcement yet.

Tuppa uus bassikõlar

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Tuppa uus bassikõlar

Niisiis , raha oleks siis kuskil 4000 krooni võimu ja kõlari jaoks ( kastimaterjal on mul tasuta , kes tahab sellele võin odavalt müüa).Hetkel on silmajäänud Visaton w300s (http://www.noortehnik.ee/?id=2&keel=ee&toode=319) ja võimuks selle http://www.noortehnik.ee/?id=2&keel=ee&toode=1509.Mis te arvate sellest 45 ruudusesse tuppa.Bass peaks olema täpne , ilma järelkajata.Muusikaks alternatiiv muusika( Metal , reggae , DnB).

Kui suur peaks olema sellel kast.Ma arvutaks ise aga pole endal bb6-te enam.Ma arvan et teeks inverter kasti , saaks sügavama bassi.Kõik ettepanekud oodatud.

Edit: Sain BB6-e ja hakkan katsetama.Programm soovitab mulle kas kinnist kasti või 1 Bandbassi.Kumma peaks valima?

Ma proovisin ka ventedboxi ja sain omastarust kõige parema graafiku.
    Kastimaht on 122.7 L ja vent 70 läbimõõt ja pikkus 72.31. ning f3 tuli 35.37.Ja graafikut saab näha siin :
    viimati muutis kasutaja Hents; 08 August 2007, 14:15.

Vs: Tuppa uus bassikõlar

Saaks keegi äkki õelda kas see graafik on ilus?

Comment

Ei oska siis keegi seda kommenteerida?

Comment

tundub suht hea.. eks targemat võiksid lisada graafiku kohta.
        Kuid mulle teeb natukene muret 120L suurune kast, sest see on üpriski suur. Sa peaksid ka tegema kinnisest kastist graafiku.(võiksid pildi siia uppida)

Bandbassi ehitamine on keeruline ning vajab täpset arvutamist ja tööd.

Comment

mis kastimaterjali sul odavalt pakkuda on`? vineer?
          Kui miski on mõeldud kõigeks, ei kõlba see tegelikult millekski.

Comment

Esmalt postitatud matukaz poolt
            tundub suht hea.. eks targemat võiksid lisada graafiku kohta.
            Kuid mulle teeb natukene muret 120L suurune kast, sest see on üpriski suur. Sa peaksid ka tegema kinnisest kastist graafiku.(võiksid pildi siia uppida)

Bandbassi ehitamine on keeruline ning vajab täpset arvutamist ja tööd.

See et see nii suur on pole midagi hullu , toas ruumi küll.Kui jälle aega saan uppin ka kinnise kasti graafiku aga siis oli f3 palju kõrgem

Comment

Oskab keegi seda võimendit ka kommenteerida?

Comment

selle võimendiga saab kuulata küll, aga kohe kindlasti ei ole mõtet sellega täisvõimsusel kuulama hakkata, siis hakkab kõlar kärtsuma ja mürtsuma. Ma ise valin kõlari 1.5-2x korda võimsama, kui võimendi on.

Comment

No ei peagi põhja keerama kohe ju ? niipalju kui element kannatab..

Comment

Working...
                  X