Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
To Hents: Tänud, ei tulnud selle pealegi, et andmebaasist vaadata, sest kunagi otsisin sealt audest aga ei leidnud.
Minu arvutuse tulemus:
Kuna Bassbox ei toonud esile ühtegi kasti tüüpi ning garanteeris head mängivust kõigis tüüpides valisin ma vented`i.
Ruumala: 43,9l
Inverter: diameeter 82 mm ja pikkus 163,3 mm
inverter on üksainus.
F3 on 53,3 Hz
Riputaksin graafiku ka siia ülesse kuid ei oska seda siis uppida.
Kas kast ei tundu liiga väike?
Imelik on ka see, et BB parameetrite järgi on W250S4 80W kuid noore tehniku lehel on kirjas et 100W (Rms)?
Bassboxi programmis on ka imelik, nimelt kui need parameetrid on kirjas ja tahad arvutada kasti ruumala siis annab kaks valikut, kas "Optimum" või teine valik on "X-bass"
Optimumiga on ruumala eelpool mainitud 43,9 l ja kui valida "x-bass" siis annab ruumalaks 72 liitrit.
Mis värk sellega on?
Kui miski on mõeldud kõigeks, ei kõlba see tegelikult millekski.
muideks, MDF ei ole nõrk! saepuruplaat on nõrk, kuid MDF pidi olema see õige, millest ehitada kaste. seda saab ka väga lihtsalt töödelda.
Jah, mdf ei ole tõesti nõrk, olen nõus. Kuid siiski jään ma vineeri juurde kindlaks, hind on soodsam ja see, et seda tiba raskem töödelda on kui mdf-i ei kaalu hinnavahet ja mingit sisetunnet üle.
Ja minu sisetunne ütleb, et vineer on parem, minu jaoks vähemalt.
Võibolla on asi selles, et elus olen enne vineeriga kokku puutunud, kuid mdf-iga ei ole lähemalt tutvust teinud.
Teema on veidike soiku jäänud.
Nooe tehnik venitab ja endalgi ei olnud võimalik maale sõita, et kastiehitusega algust teha.
Elemendi ja võimu peaksin nädala alguses kätte saama.
Siis algab ka ehitus.
Küsimus siis vineeri ostmise kohta, et kas TVMK-st saab veel vineeri, töötab see värk veel?
Neti leht on nagu maas. ei oska sellest midagi arvata.
Küsimus siis vineeri ostmise kohta, et kas TVMK-st saab veel vineeri, töötab see värk veel?
Neti leht on nagu maas. ei oska sellest midagi arvata.
Nii palju kui ma olen internetist uurinud on TVMK pankrotis. Endalgi üks projekt vaja valmis teha ning hetkel asi just vineeri taga kinni. Seega sooviks ka teada kust vineeri saab kõige soodsamalt koos mõõtu saagimisega.
TVMK on minuarust odav .Vineer ei ole kvaliteetne ,ma olen sealt kaks korda ostnud vineeri, mõnemal korral vineer tõmbas liimikihtidest lahti.Olen ostnud vineeri Klavisest ,seal kvalitet hea.
Klaviselt tegin kunagi hinnapäringu. Hind on küll ikka kuradima röögatu ju! ma ei tea, vb on see BB mingi erilise viimistlusega vms, aga jah sellist hinda ikka välja ei käiks ju.
Küsisin siis: et olen huvitatud tavalisest kasevineerist, mille paksus võiks olla umbes 20mm.
Vastuseks sain: On pakkuda mõõduga 21*2500*1250/S/BB hinnaga 1290.-EEK/tk. + 18%
Vineerikas 1250*1250 *21 mm 520 või 430 kr ei mäleta, see muidugi oli lihvitud ehk siis klavise BB.Odavamd 300 -tuuri ,seal muidugi oksakohad sees.Muide vineerikas 1meeter lõikamist 15eeki.viimati kodus mõõtes üle oli viltu lõigatud.
Nonii! täna käisin vaatama TVMK poes ( "Vineeri" trammipeatuse juures, kui keegi ei tea). seal oli täiesti korraliku välumisega vineertahvel 1525x1525 ja 21mm maksis 555.-
Õhtul üritan auto sebida ja lähen toon ühe plaadi ära.
Comment