Tahtsin küsida, et kas oleks võimalik teha olemasoleva Logitech x-530 võimendiga kast (on see ikka seal võimendi või mingi bassifilter?)? Ja kui on siis oleks vaja soovitusi 6,5" bassikõlarite vallas. Tahaks võimalikult magusat ja madalat bassi(SQL võiks olla). Ja väike sidekick küsimus ka: Mida ma oomide valikul peaksin vaatama ehk kuhu käib 4 ja kuhu käib 8 oomine bassikõlar(tuba või auto)?Ning kõlar võiks siis visaton olla ning mingi 500-1000 kroonine. Kas selline on hea?
Teade
Collapse
No announcement yet.
Basskasti tegemine kasutades olemasolevaid osasi
Collapse
X
-
Basskasti tegemine kasutades olemasolevaid osasi
viimati muutis kasutaja rockrapdude; 29 m 2007, 16:01.Sildid: Puudub
-
Vs: Basskasti tegemine kasutades olemasolevaid osasi
See võiks isegi olla, aga ma kardan, et ma ei oskaks andmeid sisestada BBP'sse. Abi? Võibolla selline Gasikas?viimati muutis kasutaja rockrapdude; 01 m 2007, 17:04.
Comment
-
Alguses ütlesid ju, et tahad soovitusi 6,5" elemendi kohta, sa said just üpriski hea pakkumise selle Audese näol. Nüüd aga pakud juba 10" elementi. GAS on autowoofer.
See sinu poolt alguses välja pakutud C170S on hea element, aga ma ei ole kindel kui hea ta woofrina on.
Isiklikult ei arva 6,5" woofrist küll mitte midagi, kuid sellele olemasolevale võimule ei olekski mõtet suuremat elementi taha panna.viimati muutis kasutaja roomet; 02 m 2007, 16:15.Kui miski on mõeldud kõigeks, ei kõlba see tegelikult millekski.
Comment
-
Ja aga kuidas ma siis saaksin endal siis kasutada neid bassi? Pean ostma siis mingi võimu(millel oleks 5.1 võimalus), tweeterid, mid ja basskõlarid? Ja nendele veel kastid teha? Nagunäha on mõtekam siis osta juba 5.1 süsteem arvutile. Läheb veidikese liiga kalliks.
Comment
-
Ei hakkand uut teemat tegema aga mul sama kõlari komplekt siis aga sele element on persses palun soovitage mingit mõnusat ja madalale mängivat elementi (kui midagi veel siis toda kah) et suppakas uuesti elu sisse saaks ja 5.1 systeemi kasutada
Comment
-
Esmalt postitatud rockrapdude pooltJa aga kuidas ma siis saaksin endal siis kasutada neid bassi? Pean ostma siis mingi võimu(millel oleks 5.1 võimalus), tweeterid, mid ja basskõlarid? Ja nendele veel kastid teha? Nagunäha on mõtekam siis osta juba 5.1 süsteem arvutile. Läheb veidikese liiga kalliks.
Kas ma sain õigesti aru, et sul ei ole peale selle Logiteci võimendi mitte midagi?
Vaata, kui raha on veidike vähe , siis ei pea ju kohe 5.1 süsteemi looma hakkama, rahulikult võid teha kaks korralikku kasti (nt Alto II) ja kui bassi väheks jääb siis woofer juurde.
Kui sa korralikku heli saavutada tahad, siis EI OLE mõtekam osta 5.1 arvutikõlarikomplekti. Head heli nendest ei tule ju!Kui miski on mõeldud kõigeks, ei kõlba see tegelikult millekski.
Comment
-
Selge, ega siis teedki uue, suurema kasti nt sellele sinu enda poolt valitud Visatonile http://www.noortehnik.ee/?id=2&keel=ee&toode=310 ühendad ta selle Logteci võimuga ja asi ants!
Ega midagi paremat vast välja ei mõtle.
Ma arvan, et seda komplekti ei oleks väga mõtekas täiustada 10" või 12" woofriga. See 6,5" täitsa paras.Kui miski on mõeldud kõigeks, ei kõlba see tegelikult millekski.
Comment
-
Minu arvutuste kohaselt tuleb kasti 32,8 l ja üks 65mm diameetriga 213mm pikk inverter, näiteks see http://noortehnik.ee/?id=2&keel=ee&toode=1139
Muidugi võid ehituspoest solgitoru kah otsida.Kui miski on mõeldud kõigeks, ei kõlba see tegelikult millekski.
Comment
Comment