Teade

Collapse
No announcement yet.

Element <15l kasti.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Element <15l kasti.

Soovitage Eestis müüdavat 10" elementi autosse max. 15l-sesse (eelistaksin kinnist, eriti tore oleks kui piisaks 10l) kasti. Ei pea olema väga võimas.
    Peerless XXLS 10'' olen omanud, kuid arvestades olusi ning tõenöosust, et asi saab füüsiliselt retsitud võiks olla vähe odavam.
    Kunagi oli müügil Signat Rage 10", kuid neid pole enam müügil kohanud.
    Alternatiive nagu ei laidnudki. Kas sellepärast, et neid pole?

Vs: Element &lt;15l kasti.

"Kuid arvestades olusi ning tõenöosust, et asi saab füüsiliselt retsitud võiks olla vähe odavam." Seda lugedes soovitan sulle aint King Audiot , 12 tolli maksab miski alla 500 eeku

Comment

samas panin 12" hammeri kuskil 13L kasti oli ka suht super minu arvates. Ei mõmisenud ega lörisenud

Comment

Otsi kuskilt infinity beta 10, tema kinnine kast oli vist 14l ja sound väga hea.

Comment

Aga mida tähendab esimeses postis see et element saab füüsiliselt räsitud?

Comment

Esmalt postitatud Hents poolt
            Aga mida t&#228;hendab esimeses postis see et element saab f&#252;&#252;siliselt r&#228;situd?
            et saab liiga suurt v&#245;imsust sappa pidevalt

Comment

Enda vastu räägid või mis? Väga võimas ei pea olema aga siis saab järsku "füüsiliselt räsitud"?

Comment

Esmalt postitatud Effe poolt
                Enda vastu räägid või mis? Väga võimas ei pea olema aga siis saab järsku "füüsiliselt räsitud"?
                Teemaalgataja pole midagi öelnud.

Comment

Ei ole probleem võimendis või volume nupu keerajas vms. Kellel koer vm. lemmik saab aru Tegelikult on see teema offtopic.

Natukene olen saanud ringi vaadata. Üldiselt midagi uut ei ole turule tulnud. Samas Infinity Beta 10-et poest küll vist enam osta ei saa.

MK, pidas 12" hammer-i all silmas tõenäoliselt Rainbow-d. Rainbow Hammer 10" mängiks tõesti ka väikses kastis, kuid on oma 500W ja kahe mähisega (2x2oomi) mulle räme overkill, rääkimata 12"-sest.

Tundub, et võtan jälle Peerless XXLS.

Comment

Working...
                  X