Teade

Collapse
No announcement yet.

Visaton T200

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Visaton T200

Plaan osta siis Visaton T200 kõlar.
    Olen foorumis vaatand ja teada saand et hea oleks 35L kast, 75*210-220 inverter.Aga millise filtri peaks ostma kena oleks kui keegi annaks kaohe ka lingi kust saab tellida, ja veelparem oleks kui se oleks olemas Elfa poes, sealt tellin teisedki juppid, siis kõik koos

Vs: Visaton T200

Aktiivne variant.

Comment

kas se läheb võimu ette või kõlari ette?siis on vaja ka sellele toide juurde osta?

Comment

Enne võimendit. Toide jah eraldi 9-16V.

Comment

Kas sellele on kohe eraldi toide ?Äkki annad lingi?Kas kas 39*30*30 sobiks sellel?
          Aga siis jääb vast kõlari läbimõõt liiga suureks?Esimene kasti poole peab olema suurema dieameetriga kui 18,5 cm ju?
          viimati muutis kasutaja osXar; 26 m 2007, 16:39.

Comment

Kola Elfa poes ringi ja leiad omale sobiva toite ka. Viimasest lausest ei saanud aru, aga tuleb nii arvutada, et element ja inverter(id) ära mahuvad.

Comment

ega ma ise ka sellest enam eriti aru saa kui uuesti lugeda
              viimati muutis kasutaja osXar; 26 m 2007, 21:09.

Comment

mul ka nüüd kastiga probleem. ehitasin ka kunagi selle sama 35l kasti. kuid ei jää rahule, üldse madalale ei mängi. tõmbasin ka selle bassbox pro, üritasin tollega, kuid ikka ei oska veel.
                ehk keegi on suuteline natuke arvutada seal, leida mingi hea lahendus.
                no mida te jamate, kuulakem ikka tümmi.

Comment

üritasin uuesti bassboxiga,
                  palju see F3 tulema peaks et oleks hea?
                  ma suurt kasti ei tahaks, aga optimum näitab mulle 90 liitrist kasti.
                  ehk siis ikka ise jamama hakkama.

40 liitrise kasti ja 75x250 inverteriga on F3 42.2Hz ja Fb 33.54Hz.
                  mida tuleb jälgida ikkagi?
                  no mida te jamate, kuulakem ikka tümmi.

Comment

mul kah 35l kast ja mingi ma ei tea mis inverter. kunagi paar-kolm aastat tagasi sai ehitatud. jäi tuppa seisma sellepärast, et ei mänginud üldsegi mitte hästi.
                    täna sai pullipärast proovitud siis Honda Civikusse, 97a ja kolmeukseline. imestasin endal munad märjaks (silmamunad), et sellist bassi võib selline element esitada. lendas autost Audes 100w100-6 välja ja Visaton asemele
                    võimendiks oli mingine GAS Cyber 2x25A kaitsmetega võimukäkerdis.

Comment

Working...
                    X