sooviks osta ühte s-90 bassielementi. hinnaks pakuks 250 kanti.
Teade
Collapse
No announcement yet.
o:s-90 ühte bassielementi.
Collapse
X
-
Vs: o:s-90 ühte bassielementi.
Siin kodulehel pakutakse - on olemas nii 8 kui ka 4 oomine variant.
http://www.noortehnik.ee/index.php?i...2=100&id3=1309
Comment
-
Esmalt postitatud absurd pooltTegu ei ole äri foorumiga , koli ärifoorumisse kui uus liiga kallis on. Samuti on foorumi reeglite kohaselt allkirja kasutamine äri eesmärkidel keelatud(kuigi ma väga kahtlen et sina neid reegleid lugend oled)
Comment
-
Esmalt postitatud absurd pooltVaadates sinu laiamist siin foorumis siis paneb ikka vildakalt vaatama küll , sai ei pea kõik foorumi teemad on kummipumba jama täis ajama
Comment
-
Madis, tule maa peale tagasi, palun!
Absurdil täiesti õigus, viimase nädala jooksul on väga paljud teemad sinu s-90 bassika ostusoovide ja rumalate küsimustega läbustatud.
Tee üks ostusoovi teema ärifoorumisse, oota vastuseid - kellel on pakkuda, leiad kuulutuase ka sellest ühest teemast ülesse. Sellest ei ole kasu, et sa kõik vähegi haakuvad teemad ära risustad.
Muide, igaksjuhuks ütlen, et mina olen Roomet, kui tekkis küsimus, et kes ma olen, et siin ütlema tulen.
Kui vaadata viimase päeva sõnavõtte ja suhtumist kaasfoorumlastesse, siis kardan, et ühel päeval võtavad moderaatorid kasutusele abinõud, millest sul muidugi aimu ei ole, sest sa ei ole ilmselt foorumi reeglitega tutvunud.Kui miski on mõeldud kõigeks, ei kõlba see tegelikult millekski.
Comment
Comment