Tere! Tekkis siis selline probleem et kuulasin musa (võimendi on AKAI AM-2250, minuteada on see 35W per kanal, kõlarid on 2 tükki estonia 35ac021-1) ja järsku lõi ühe kärgbassi vait. Kontrollisin võimu üle, sel töötasid kõik kanalid. Imelik on aga see, et kui tol hetkel kuulasin, ei teinud ma seda üldse kõvasti. Viimati said kõlarid kõvasti vatti kaks päeva varem. Ei tea, millest võis selline asi järsku juhtuda? Ei ole veel julgend kasti lahti ka kiskuda, pole tegelt minu kõlarid. Aga küsimus on et kui palju maksaks selline originaal kärgbass ja kas seda üldse on veel saada? Tänan ette...
Et siis ma ikkagi võtsin elemendi kastilt eest ära. Näha polnud seal midagi, st. sukad olid paigas. Kui liigutasin membraani kostis selline heli nagu miski käiks jubedalt kuhugile vasta. liigutasin veel elementi natuke kõvemini ja siis heli enam ei kostnud. Siis panin elemendi külge tagasi ja mängis. Vahepeal küll kostub selline metalne heli aga see on siis kui oled just korra kõvaks pannud. natuke lased tasaselt kaob see jälle ära. Niisiis tahaks teada mis see olla võis:P kas element oli tsentrist väljas???:P
Et siis ma ikkagi võtsin elemendi kastilt eest ära. Näha polnud seal midagi, st. sukad olid paigas. Kui liigutasin membraani kostis selline heli nagu miski käiks jubedalt kuhugile vasta. liigutasin veel elementi natuke kõvemini ja siis heli enam ei kostnud. Siis panin elemendi külge tagasi ja mängis. Vahepeal küll kostub selline metalne heli aga see on siis kui oled just korra kõvaks pannud. natuke lased tasaselt kaob see jälle ära. Niisiis tahaks teada mis see olla võis:P kas element oli tsentrist väljas???:P
Comment