Teade

Collapse
No announcement yet.

15" elemendi + konde ost!

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

15" elemendi + konde ost!

Tere,
    kuna paregune auto subwoofri element on otsa korral(väga odav ja palju piina saanud, ning läbi vajunud+krõbiseb) siis valin uut.

Võimendiks on Autostudio võim. http://noortehnik.ee/index.php?id=2&id2=97&id3=1347

Millist elementi soovitate? Üle 450w rms-iga ei ole mõttet!
    Ise olen vaadanud http://noortehnik.ee/index.php?id=2&id2=11&id3=76
    Või
    http://audiocity.ee/tdetail.php?cat=38&de=873

Kondedest ei tea eriti midagi. Kui suure võimsuse juures seda üldse vaja läheb?

Tänud....

E: Vale teema alla, kuid loodan et keegi ei pahanda.
    viimati muutis kasutaja cb4; 11 September 2008, 09:50.

Vs: 15" elemendi + konde ost!

Neist kahekst jääks Hertz'i juurde, Muidu võiksid noorest tehnikust vaadata näiteks VIBE'i elemente
    Parima hinnaga õhksoojuspumbad Eestis 2a garantiiga.

Comment

Kondekas on ettenähtud suurte vooluimpulsside kompenseerimiseks,et aku sisetakistusel pinge ei väheneks.Matsu ajal tarbib võimendi tavapärasest rohkem voolu ja et see järsk tõuge auto elektrisüsteemis pingelangu ei põhjustaks,siis kondekas võimendi toiteahela vahel annab oma energia võimendile ja sellega hoitakse ära suurem pingelang toitesüsteemis.Enamus autokondedel on ka kaitselülitus peal,mis lühise korral hoiab ära kondensaatori plahvatuse ning on olemas ka elektrooniline indikatsioon,mis näitab hetkelist pinget kondeka klemmidel.

Comment

Ok, hertzile punkt kirjas. Sony meeldib rohkem, kuid tean et nende mähised kippuvad maha põlema.
        Vibe omasi olen ka vaadanud. Kuid nt. selle http://noortehnik.ee/index.php?id=2&id2=137&id3=1877 Rms on liig veidi. Lisaks on kallim kui herts ja kehvema tundlikusega samuti.

Kondensaatori lisamise poini ma tean(elektriga "Tiba" tuttav). Tänud siiski, väge korralik seletrus oli

Aga ma ei tea halligi just nendest mida vaja lisada võimu toitele. Selles mõttes, et mis võimsuse juures oleks kui suurt(mitme faradine) vaja. Mis firmad teevad häid ja millist soovitate. MIda jälgida, jne...

Praegu kondet ei ole, tarbimine nii 300w(helitehnikal), kuid juba tuled vilguvad kui max läedal kuulata.

Comment

Teist akut vaja või paremat generaatorit. Kondekas parandaks ka asja.

Comment

Normaalne mahtuvus on kuskil 0.5-1F sellisel võimsusel,nagu sina kirjeldad.Head tootjad või vähemasti sellised,millega mina olen kokku puutunud on U.S. Blaster,GAS jne.Paljud firmad,mis neid võime ja supakaid toodavad,toodavad ka kondesi.Lisaaku oleks hea mõte ka.Et genekat mitte väga koormata,oleks mõistlik hoida lisaaku laadimisvool 8-10A ringis.

Comment

Korraliku aku ja laadimise puhul mina arvan et ei ole kondekat sul vaja.

Kui huvitab, siis on pakkuda alfatec 1F kondekas

Hind: 150.- (kaua seisnud ja endal ei ole võimalust seda testida).

Comment

Kui auto tuled muusika taktis juba käivad,siis on vaja küll.Muidu võib koormata üle elektrisüsteemi.Muide,alfatec on üpris hea firma,omalgi kokkupuuteid olnud ja olen rahul.

Comment

Esmalt postitatud sips poolt
                  Korraliku aku ja laadimise puhul mina arvan et ei ole kondekat sul vaja.

Kui huvitab, siis on pakkuda alfatec 1F kondekas

http://noortehnik.ee/index.php?id=2&id2=62&id3=1137

Hind: 150.- (kaua seisnud ja endal ei ole võimalust seda testida).
                  Kus asud ja millal müüa tahad. Ma ennem oktoobrt ei osta midagi. Kuid kui sa sellise hinnaga ta mulle müüd ja see toimib, siis oleks küll supper

Muuskia takstis vilgub jah. Loogiline et genekas ei suuda nii meeletuid voolu tarbimisi katta. Kuigi akku võik genekat ju kompenseerida kenasti. Ilmselt siis ei suuda.

Ilmselt siis jääb see hetrzi element

Kellelgi miskid muud ettepanekud siis palun...

Comment

Kõigepealt, tuleks ülevaadata aku, 2. Vedada korralikud jämedad kaablid 3. tuleks ka akul laadida lasta, st, et näiteks sõida vahest tund järjest mitte 10 mindi kaupa(ma ei väidagi et sina seda teed) nendest 2st jääks ma ka herzi juurde, soovitan vaadata 2+2 mähisega elemente, valik palju palju laiem, näiteks Gas pro ja alpine 1222 vist oli see mudel
                    Kes tasa sõuab, sel mädanevad aerud ära...

Comment

300W tarbimist on alla 30A. kui gene lahjaks jääb, siis tuleb se lihtsalt tiba suurema vastu vahetada. lisaaku võib asja tiba leevendada, aga nõrga gene korral lükkad lihtsalt probleemi mõne tunni võrra edasi. kui muidugi vähemasti pool ajast muusikat vaikselt kuulad, siis lisaakuga saad rohkem energiat "koguda" ja see võibki olla probleemi lahendus.
                      selle võimuga genet üle naljalt ei koorma ja vilkuma hakkavad tuled, kuna gene töötamisel on normaalne pardapinge 13,5...V korraliku bassilitaka ajal langeb see aku tühijooksupingele või veidi allagi, seega ...12,5V 10% pinge langemist on hõõglampidel juba päris tuntavalt näha. kondekas võimendi vahetus läheduses leevendaks oluliselt vilkumist.
                      suurema aku/lisaaku paigaldamine genele liiga ei tee, kui just mahutavust 3...4 kordseks ei tõsta ja seda akut pidevalt ei püüa laadida gene pealt, kui see täiesti tühi on.
                      Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

Konde on ainus võimalus. Juhtmed on väga korralikud(16 ruudused) ja hästi paigaldatud. Uut genekat ei pane, kuna sellel masinale lihtsalt ei ole teisi genekaid saada.

Lisa akut ei ole ka kuskile panna....

Hertzile taas punkt...

Comment

igale masinale on teine genekas, iseasi, kas keegi seda kuskil reklaamib. genekaid toodab maailmas näputäis firmasid ja nende tootevalik on lai. samuti teevad nad seadmeid võimalikult sarnased, et tootmiskulud madalad hoida, sedasi võib juhtuda, et täpselt sinu autole sobiv gene on olemas mõne teise mootori/mudeli nimetusega.
                          antud juhul need korralikud kaablid selle vilkumise tekitavadki, viletsate kaablitega hakkaks võim varakult moonutama, sest toitekaablites langeb pinge liialt - sa lihtsalt ei kuulaks nii kõbasti muusikat
                          Reha otsa astumine on inimlik, sellel hüppama jäämine pisut rumalam tegevus

Comment

No genekas võib ju olla teine olemas, kuid selle hind oleks sellisel juhul karm. Mul suts loll masin, kuna ainut a. kat juppe tehakse. Genekas ja kaablid jäävad, sest kaabel on piisav ja jääb ülegi.

Autole on olulisemaid juppe vaja kui võimsamat genekat

Pealegi kuulan korra kuus vaid nii, et tuled alla tiris. Kõrvad hakkavad valutama mingil põhjusel pika kuulamisega Sõites ei saa nagunii kuulata...peeglitest ei näe enam halligi!

Kuid samas võiks ju võimsust olla tagavaraga!

Comment

Võimendi vahetusse lähedusse paigutad 1F konde ja kogu moos. Ei usu, et võimsama gene puhul pingelang leevenduks. Lisaaku puhul on vaja paigutada lisaaku ja käivitusaku vahele spets relee, mis mootori seisaku ajal end välja lülib. Sel juhul ei teki ebameeldivat juhust, kus auto mingil hetkel enam ei käivitu
                              The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
                              Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
                              Projektide pildid
                              Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
                              http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm

Comment

Working...
                              X