Teade

Collapse
No announcement yet.

2 x 12 tolli kasti valmistamine

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

2 x 12 tolli kasti valmistamine

tegelen esimest korda woofrikasti valmistamisega ja vb keegi saaks mingeid skeeme , õpetusi anda et võimalikult hea kast teha mul on kaks woofrit üks on alpine 400w ja teine on SPL Pro Q-12 350w ja hea oleks kui need ikka ühte kasti saaks :/ ja kui paks peaks olema saepuru plaat kui ma sellest tahan teha , mis kujuga , mis augu läbi mõõt?? parim oleks joonised , skeemid .... Tänud ette kes Vastasid

Vs: 2 x 12 tolli kasti valmistamine

Kahte erinevat elementi ei tasu samase kasti toppida, sest neil on erinevad parameetrid igas mõttes.
    Condemn the hive.

Comment

nu aga siis mingi vahe seinaga skeem ... või nende kohta eraldi skeeme , mõõtmeid Oleks tere tulnud

Comment

Kaks erinevat valjukat samadel sagedustel mängimas (kas siis ühes kastis või eraldi kastides, vahet pole) = halb mõte. Kuna nende faasikarad ei ühti, võivad tekkida interferentsid, mis võivad helirõhku isegi vähendada. On küll võimalik panna kaks erinevat valjukat ühte kasti ja saadud nö. virtuaalne valjukas, mis on sobivamate parameetritega kui kumbki valjukas eraldi, aga see nõuab väga head R&D, mitte ei ole stiilis "ah, vedeleb siin paar valjukat nurgas, paneks õige kasti".

Mina nt. olen skeptiline selle SPL pro suhtes ja parseldaksin selle maha, saadud rahale paneks natuke juurde ja ostaks Alpinele täpselt samasuguse Alpine juurde, ning siis paneks nad ühisesse kasti, push-pull konfi. Või siis teeks vaid ühe Alpine'ga kasti ning SPL müügist saadud raha investeeriks nt. korralikku võimendisse.

Ja siis räägi veel see saladus ka välja, mis mudelid need sul täpselt on, 400W Alpine ei ütle mitte midagi.
        Algul tuli kõik lambist, siis leiutati transistor ning nüüd oleme otsapidi jälle kiviajas...

Comment

oops minu viga see oli pioneer ... (väiksed kõllid on alpine oma ) mudu see pioneer TS-W801F .... mul mudu olemas fly 12 tolline kast ka kuid... ei anna nagu õiget mürtsu

SPL Pro on kingitud nii et ei tahaks seda ka panematta jätta autosse , aga pioneer on ikkagi parem :/ mis teha?

Comment

Tõmba kuskilt sihuke programm nagu bassbox pro ja sellega saad umbes täpselt välja arvutada kõlari kasti mõõtmed.
            TEOSTAME ALUMIINIUMI KEEVITUSTÖID KA VÄLJASÕIDUGA OBJEKTILE!
            Detaili või konstruktsiooni väljatöötamine / projekteerimine ja näidistoote valmistamine
            CNC larer lõikus.
            http://www.veebi.info/v2/page.php?us...wood&page=4074

Comment

Müü mõlemad maha ja osta üks hea valjukas. Ja see aeg kui ootad, et keegi ära ostab, õpi õigekirja.

Comment

F täht selle Pioneer TS-W801F mudelinimes viitab freeair valjukale, millele kasti pole vaja (sellises tüüpilises ~50-liitrises kastis ei mängigi). Ning, tõesti, müü need mõlemad maha ja osta üks korralik valjukas.
                Algul tuli kõik lambist, siis leiutati transistor ning nüüd oleme otsapidi jälle kiviajas...

Comment

Esmalt postitatud absurd poolt
                  Müü mõlemad maha ja osta üks hea valjukas. Ja see aeg kui ootad, et keegi ära ostab, õpi õigekirja.
                  sa võid ise õppida .. ja tee mulle teene müü end maha .. ei viitsi õppida aga vähemalt saavad aru kõik mida ma mõtlen
                  viimati muutis kasutaja Evs; 02 October 2008, 16:38.

Comment

tänud kõigile kes aitasid

Comment

Esmalt postitatud Evs poolt
                      sa võid ise õppida .. ja tee mulle teene müü end maha .. ei viitsi õppida aga vähemalt saavad aru kõik mida ma mõtlen
                      kolmas klass...
                      Erilahendused.
                      PS või mail.

Comment

Esmalt postitatud W@ldur poolt
                        kolmas klass...
                        nu jah kade we?

Comment

Soeta endale kaks ühetüübilist valjukat ning üks tore lahendus on selline.

OT: Eesti keel võiks eestlastel ikka normaalne olla. Ka kolmanda klassi tasemel...
                          The difference between genius and idiot?! Genius has its limits...
                          Vaja võimendit? Selleks on PS nupp!
                          Projektide pildid
                          Lamptehnikast eesti ja vene keeles:
                          http://parsek.yf.ttu.ee/~felc/index_files/Page675.htm

Comment

Working...
                          X