Teade

Collapse
No announcement yet.

Kas oleks mõtekas Suurem kast? logitech.

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

Kas oleks mõtekas Suurem kast? logitech.

Tervist.

Endal toas Logitech Z4 arvutikõlarite komplekt.2.1.Supakas on hästi väikses kastis sel,´aga küsimus oleks siis selline: Kas Sellele supakale suurema kasti tegemine aitaks parema bassi kätte saamiseks.Tuba on suht suur ja bassi jääb väheks.eriti vaikselt mängides .Sellised näevad välja.Ja kui see aitaks mdaigi mis peaks selle kasti mõõtmed olema?

http://www.hinnavaatlus.ee/products/...F5larid/36851/

Ette Tänades Ragnar

Vs: Kas oleks mõtekas Suurem kast? logitech.

Ei ole mõtet seda junni putitama hakata. Tehniliselt on tegu väga absurdse asjandusega. "Bassikõlar" on tegelikult sel 4" julla, 4. järku bandpass kastis kus invertertoru asemel 8" passiivkiirgur (jätab väliselt palju suurema ja võimsama mulje). Veel absurdsem on satelliitide konstruktsioon - kasutusel jälle passiivkiirgurid, mis kesksageduses on eriti mõttetud, heal juhul ei anna midagi juurde, halval juhul muudavad kesksageduse lihtsalt ebamääraseks. Kui heli väheks jääb, osta korralik võimendi ja kõlarid.
    Algul tuli kõik lambist, siis leiutati transistor ning nüüd oleme otsapidi jälle kiviajas...

Comment

Selle "bassika" suurus on tglt minu arust suurem kui "4" .Suht kindel olen.Joonaluaga kiirelt pilgu peale heisates saan tulemuse 15 cm umbes.Olen Kuulnud logitechi veel väiksema bassikaga kõlarite komplekti.Selle bassikõlar on 2 korda väiksem ja on selle Inveteri toruga .(ei old vist õieti kirjutatud).Aga Kas tõesti ei aitaks suurem kast näiteks selle inverteriga asja paremaks.Hetkel raha kriis ja ei ole plaani midagi uut osta.midagi äkki annab sellest aretada.Või siiski mitte???

Comment

Teed kasti lahti ja leiad sealt ühe palju pisema asjanduse, mis häält teeb.
        Uuesti lugemiseks:
        "Bassikõlar" on tegelikult sel 4" julla, 4. järku bandpass kastis kus invertertoru asemel 8" passiivkiirgur (jätab väliselt palju suurema ja võimsama mulje)

Comment

owned ,võta kast lahti ja siis näed et pisike 4" junn tekitab seal heli, ise kuulasin 2 nädalat soomes olles logitech z-3 komplekti , millel samasugune sub aint teist värvi ja heli oli ikka väga jube ,bass kumises nii et ajas südame pahaks , bass maha kleeratult sai kuidagi kuulata ja sateliidid olid ka nagu viimane s*tt kõrg sagedusest polnud haisugi rääkimata kesksagedusest

Comment

okMina saan teie jutust aru et see sisemine see magneti osa on "4.Sellega ma usun et nõus.Aga kuidas seletada seda et see teeb sama palju bassi enam vähem kui see mis mul on.http://www.hinnavaatlus.ee/products/...F5larid/64377/

kas see inverter ei või seda muuta?.Suht võhik selliste teadmistega.SORRY

Comment

vaata seda linki ja siis saad lõpuks aru et see 8tolline asi on papist http://images.google.ee/imgres?imgur...%3Det%26sa%3DN

Comment

OKei .nii väike kohe.Aga nüüd siis viimane küss.Kas see inventer või inverter see auk mis kastis on,kui ma selle näiteks suuremasse kasti teeks ja selle abitu kõlari sisse panan siis see ei muuda mdiagi???

Comment

ma arvan et sellest originaalkastis on sellest pisikesest valjukast viimanegi välja pigistatud nii et ei ole mõtet vaeva näha

Comment

okei tänud abi eest

Comment

Minu meelest oleks päris naljakas, kui oleksid kasti ise lahti kiskunud, plaaniga suurem kast meisterdada.
                      Üllatus missugune!

Aga üldiselt on kasti ehitamine ikkagi hulk vaeva (enamasti ka raha). See tõttu, kui on tahtmist ehitada, tuleks valida eelarvet arvestades maksimaalselt korralik element, mitte tegeleda sita sorkimisega.
                      Kui miski on mõeldud kõigeks, ei kõlba see tegelikult millekski.

Comment

Okei.Sain vastuse küsimustele.Tänud

Comment

Working...
                        X