Teade

Collapse
No announcement yet.

osta või ise teha

Collapse
X

• Filter
  • Kellaaeg
  • Show
Clear All
new posts

osta või ise teha

sooviks omale tuppa üht woofrit mis annaks mu riiuli kõlaritele pisut bassi toetust. suurt võimsust pole tarvis. oluline on hoopis see, et ta mõnusalt madalale mängiks, sest kõik mis üle 100hrz-i jääb sellega enam mingit probleemi pole aga jah ei teagi nüüd kas hakata ise ehitama või osta midagist. samas otsingud mingit head tulemust pole andnud. kõik väikesed supakad alla 40hrz-i ei taha mängida. suuremad muidugi mängivad aga nad on kallimad ja nagu ütlesin, pole mulle seda suurt powerit tarvis

Vs: osta või ise teha

ma nüüd natuke utreerin ehk liialdan, aga imho kuulub "väike ja tõhus" subwoofer samasse valdkonda ökonoomse sportautoga. ehk siis lõppkokkuvõttes ei üks ega teine. iseasi, mis sinu jaoks on väike.

Comment

Esmalt postitatud TeeTL poolt
      ma nüüd natuke utreerin ehk liialdan, aga imho kuulub "väike ja tõhus" subwoofer samasse valdkonda ökonoomse sportautoga. ehk siis lõppkokkuvõttes ei üks ega teine. iseasi, mis sinu jaoks on väike.
      võrdlus autoga pole just parim kuna sportauto on suht säästlik (kütuse kulu poolest v.ä. träkster ) aga supakaga on nii, et ta ei pea just väike olema ja pole mulle ka hirmsaid watte tarvis. lihtsalt oleks vaja pisut madalama otsa toetust juurde saada

Comment

Vellemann pakub iseehitamiseks komplekti, ei tea, kas keegi kohalikest
        selle ka valmis on teinud ja millised oleks kommentaarid:

Oomipoe eesmärgiks on pakkuda kõike seda, mida vajab elektroonikahuviline, elektroonikat tootev või parandav ettevõtja või tavakasutaja oma igapäevaelus.

Comment

Esmalt postitatud marley poolt
          Vellemann pakub iseehitamiseks komplekti, ei tea, kas keegi kohalikest
          selle ka valmis on teinud ja millised oleks kommentaarid:

http://www.oomipood.ee/index.php?t=k_ki&i=VELL_K8077
          huvitaks ennastki. muidu hind ja nii muidu täitsa sobiks aga ei tea kas on ka hea

Comment

lihtsalt hüpoteesina peaks olema kvaliteediklassis, mille hinnad 4-5k
            algavad. hüpotees põhineb teiste Vellemanni kõlarikomplektide kvaliteedi
            kommentaaridel...

Comment

oot mis võim tuleb ka veel siis omal kokku joota?

Comment

siin mingi väike supikas müügis. seda kui madalale mängib kommida ei oska sest tegu pole minu kuulutusega

Comment

tänud. kuigi otsin üldiselt aktiiv supikat siis ega selle võimu juurde aretamine nüüd mingi ulme probleem ka pole. aga jah eelistan siiski aktiivi

Comment

Ma julgeks seda soovitada. Ainult väike aga on selllega et kui vägakõvasti tahad kuulata siis kipuvad invertrid vilisema. Aga eks seda kasti annab kah modida. Igastahes selles hinnaklassis ma paremat ei tea.
                    TeamRMS

Comment

ostsin selle http://www.pixmania.com/ee/ee/124073...-bass-sub.html

Comment

Räägi siis kuidas ka heli on ?
                        TeamRMS

Comment

Esmalt postitatud ripspeed poolt
                          Räägi siis kuidas ka heli on ?
                          kui kohale jõuab siis võin öelda mida selle kilo raha eest siis õieti siis sai

Comment

nii supakas kohal. kiire ülevaate (kuulamise) tulemusel võin öelda, et eht kodukino supakas. lõikesagedus mu meelest liig kõrge ja seda ei saa ka reguleerida ja kast ise võiks ka paksemast plaadist olla. muidu jah ilus on, häält teeb, selle hinna eest kinoheli masinaks väga sobilik. ise kavatsen teda pisut modida, ehk kannatab siis ka muusikat kuulata

Comment

kui küsida tohib siis ,kuidas sa seda modid(võimendit?) endal ka 2 aktiivsubwooferit, äkki saab ka midagi ette võtta?

Comment

Working...
                              X