Kui see on Sinu esimene külastus, siis tutvu
palun korduma kippuvate küsimustega klikates selleks ülal asetseval lingil. Enne uue postituse lisamist pead Sa registreeruma.
Postituste lugemiseks vali meelepärane foorum allpool olevast nimekirjast.
Ei taha su tuju rikkuda, aga räägin oma loo: oli mul natukene aeqa tagasi vaja 12" kummiäärt ja pikalt mõtlemata saigi kuulutus streetrace üles pandud, et ostan rikkis elemendi. Minu üllatuseks 90% pakkumistest olidki just Silverid maha põlenud mähistega Nii, et võta neid silveri võimsuse numbreid veidi skeptiliselt.
Kui juba GAS elementidest juttu, siis kuidas mängib oranš GAS valjukas. Noortehnik ütleb, et 600w max ja väike plaan on osta 2x12" oranšid woofrid koos originaal kinnise kastiga. On kellegil kogemusi sellise asjaga? Ja kas asjale sobiks selline võim? Nimelt endal vaja autosse sebida süsteem.
see 2x12 tolli teeb muidu head häält aga kuu tagasi, kui sai noores tehnikus käidud ja oma mašiinaga sama komplekti proovitud, siis jäi madalast otsast vajaka, niisiis praegu tuksub auto bagassis üksainus 12" bassikas 120 liitrises kastis, mis lõhub autot 2x hullemini, kui see gas-i komplekt. Oleneb paljustki muidu masinast, mina käisin audiga, mille plekk on küllaltki jäik ja nõuab madala otsa mahamängimiseks vähe võimekamat komplekti. Seega saigi otsustatud helirõhu eesmärgil lasta teha 120 liitrine kast ja sinna paigutada 98db tundlikkusega bassikas, mis on ligi 10 db valjem, kui gas. Kuid usun, et esmamulje selle gasi heli kohta on väga hea ja tegu pole sugugi mitte halva komplektiga aga selle raha eest lihtsalt saab ka teisi rõhutekitajaid.
Comment